PLANET TV ODGOVARJA

Gledalce razburila telenovela na slovenski televiziji

Čakali so na svojo priljubljeno nanizanko, ki so jo na polovici sezone čez noč kar ukinili.
Fotografija: Promo telenovele Status: Zapleteno. FOTO: Planet TV, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Promo telenovele Status: Zapleteno. FOTO: Planet TV, posnetek zaslona

Gledalce je na slovenski televiziji pričakalo neprijetno presenečenje. Udobno so se namestili pred televizijo in čakali priljubljeno serijo. Potem pa šok. Na sporedu so čez noč ukinili serijo, ki so jo predvajali le do polovice. Gledalci so se znašli v zagati. Radi bi vedeli, kako se bo nanizanka razpletla, a jih je televizija žejne peljala čez vodo. Gledalci se sprašujejo: »Kaj pa zdaj?«

Je mogoče, da so na Planet TV odkupili samo polovične sezone nanizank? Gledalci na forumu ugotavljajo, da so jih naplahtali  pri nanizanki Status: Zapleteno in Maščevanje v visokih petkah.



Promo telenovele Status: Zapleteno. FOTO: Planet TV, posnetek zaslona
Promo telenovele Status: Zapleteno. FOTO: Planet TV, posnetek zaslona

Planet TV odgovarja, da drži, da so predčasno prenehali predvajati telenovelo Status: Zapleteno, »ker še nismo sklenili dogovora o odkupu naslednjih epizod«. Kot so dodali, zapleta ne morejo komentirati zaradi »različnega poteka odkupa posameznih vsebin pri različnih distributerjih, saj gre za poslovno skrivnost«.

»Razumemo, da so gledalci ob tem razočarani, tudi sami bi se redkim predčasnim umikom s sporeda z veseljem izognili, vendar je televizija do neke mere zelo živ organizem, ki se mora sproti prilagajati različnim okoliščinam in smernicam, ustvarjanje programa pa je odvisno od mnogih spremenljivk,« so odgovorili gledalcem.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije