HEKTOLITER

Franc bo nagrado delil z vnuki

Tokratni nagrajenec v igri Poletje z Novicami je upokojenec Marinčič iz Lisca. Pripeljali ste prav vse za počitnice, je bil zadovoljen z ženo Sonjo.
Fotografija: Franc in Sonja pravita, da jima bo vse v paketu prišlo še kako prav.
Odpri galerijo
Franc in Sonja pravita, da jima bo vse v paketu prišlo še kako prav.

DOBRNIČ – S polnim prtljažnikom smo se tokrat odpravili na Dolenjsko, v naselje Lisec, ki se razprostira po pobočju istoimenskega hriba. Sestavljajo ga vrsta zidanic, ki stojijo ob večinoma asfaltirani cesti, in pripadajoči vinogradi, v katerih marljivi lastniki pridelujejo za te kraje značilni cviček pa tudi nekatere druge vrste žlahtne kapljice.

Takšen nagradni paket je lahko, če izpolnite prijavnico, z nekaj sreče vaš. FOTOgrafiji: Marko Feist
Takšen nagradni paket je lahko, če izpolnite prijavnico, z nekaj sreče vaš. FOTOgrafiji: Marko Feist
V zelenem, s soncem obsijanem prelepem kotičku Slovenije si je najprej vikend, po upokojitvi pa dom z ženo Sonjo postavil naš tokratni nagrajenec Franc Marinčič. Slovenske novice so tu redne gostje in Franc, ki je sicer naš zvesti bralec že približno 15 let, jih rad prebira – poleti je prav poseben užitek branje za veliko mizo na terasi, prijetno hladni pod streho, prepleteno z bogato razraslim kivijem, ki v teh koncih, pravita zakonca, odlično uspeva.


Med enim takšnih prebiranj je naletel na članek o naši poletni nagradni igri in ji pri priči dejal: »Imaš čas? Tipkaj!« Gospa Sonja je pri priči sedla za računalnik in izpolnila ne enega, ampak kar dva kupona, na svoje in na moževo ime. Da je sreča pokimala v moževo smer, pa je ni presenetilo – srečke in razne nagradne igre so mu v preteklosti že večkrat prinesle dobitek.
 

Veselje za vnuke


»In kaj vama bo prišlo najbolj prav?« nas je zanimalo, ko smo iz prtljažnika zlagali 17 litrskih ledenih kav Pomurskih mlekarn, 27 litrov treh različnih Daninih pijač, immuno, detox in active & fit, deset vrečk chio čipsa – petih različnih okusov, Kraševe sladke dobrote, knjigo založbe Beletrina, izdelke Kozmetike Afrodita, torej gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel, ter razne pripomočke za na plažo, torbo in brisačo, ležalno podlogo, frizbi, pahljačo in loparčke.


»Prav vse,« sta v en glas izstrelila kot iz topa. Le nekaj dni po našem obisku pridejo k njima na enotedenske počitnice njuni trije vnuki, zato ni skrivnost, da bo marsikaj iz nagradnega paketa namenjeno prav težko pričakovanim mladim obiskovalcem, ki bodo uživali v odlični družbi starih staršev, igranju s psičko Taro, konjski ježi ter čofotanju v Dolenjskih Toplicah. »Kaj je lahko boljšega?« pravita o počitnicah z vnuki zakonca, s katerima se lahko seveda samo strinjamo.
 

Še delimo nagrade


Nagradne pakete, ki bodo, upamo, še polepšali vaše poletje in vanj prinesli veliko prijetnega razvajanja in osvežitve, delimo še naprej. Vse do petega avgusta bomo vsak dan izžrebali enega bralca, ki bo izpolnil kupon za nagradno igro Poletje s Slovenskimi novicami v časopisu ali na spletu. Z nekaj sreče bo novinar z nagradami potrkal prav na vaša vrata. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije