NAVIJAŠKA EVFORIJA

FOTO: Stožice ponorele, splet preplavile čestitke: V Pariz po zlato!

Na krilih navijačev so se slovenski odbojkarji uvrstili v finale evropskega prvenstva.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

LJUBLJANA – Slovenska odbojkarska reprezentanca se je z zmago proti Poljski s 3 : 1 uvrstila v finale v nedeljo v Parizu. Razprodane Stožice so ponorele in navijači so si dali duška. Zadnja tekma slovenskega dela evropskega prvenstva je postregla z novim odbojkarskim spektaklom, po katerem so Slovenci ponovili dosežek iz leta 2015, v nedeljo pa lahko še presežejo srebro izpred štirih let.

Po zadnji dobljeni točki se je v Sloveniji čas ustavil. Stožice so ponorele in navijači so z navdušenjem skandirali: »Kdor ne skače, ni Sloven’c!«  Od navijaške evforije pa je skoraj pregorel tudi slovenski spletni prostor. Posnetki slavja in številne čestitke še vedno dežujejo.



Z rimo je slovenskim odbojkarjem čestital predsednik države Borut Pahor, ki je na zadnjih tekmah zavzeto navijal v Stožicah in vihtel slovensko zastavo: »Ker so se borili, bi jih podprli tudi, če bi zgubili. Ker pa so zmagali, jim bomo tudi v finalu do zmage pomagali!« 


Borbenim fantom je na facebooku zapis namenila tudi voditeljica Odmevov Rosvita Pesek, ki je zapisala, da je od navijanja že kar malo utrujena.


V razprodani dvorani so za naše navijali tudi kulinarični prvaki, bratje Jezeršek, ki so skozi celotne kvalifikacije skrbeli za brbončice in suha grla obiskovalcev v Stožicah. Takole je poziral Luka Jezeršek.

Luka Jezeršek. FOTO: Instagram
Luka Jezeršek. FOTO: Instagram

Slovenski zlati košarkarji prav tako niso mogli skriti navdušenja ob zmagi Slovenije. Takole so se odzvali Luka Dončić, Goran Dragić in Zoran Dragić.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Tudi voditeljica Ana Tavčar je objavila čestitke in ganljiv video.

Navijači so facebook in instagram preplavili s čestitkami in posnetki slavja. Anže je objavila posnetek in zapisal: Zmaga!


Takole je navijaško vzdušje videl Andrej Čuš.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije