IZ FACEBOOKA

FOTO: Škandal na šoli v Mariboru? Ravnatelj naj bi obdelal učiteljico

Objavljeno 18. november 2014 09.00 | Posodobljeno 18. november 2014 15.51 | Piše: S. U.
Ključne besede: Maribor seks

To je izsek videoposnetka, o katerem danes govori vsa Slovenija! So učenci na skrivaj posneli ravnatelja ene od srednjih šol v Mariboru med akcijo z učiteljico? Objava dokazuje: varujte zasebnost, na javnem mestu ste lahko vsem na očeh.

»Bil je dober z njo ali kako naj se izrazim nam je ob posnetku, na katerem naj bi dijaki ene od srednjih šol na mariborskem koncu med vročo akcijo v kabinetu ujeli ravnatelja z učiteljico, zapisal bralec. Ujeta naj bi bila v ponedeljek, videoposnetek pa je zakrožil po družabnih omrežjih.

Kaj gledamo? Gre za posnetek skrite kamere z mobilnikom enega od učencev. Glavna akterja naj bi bila ravnatelj ene od srednjih šol na mariborskem območju in tamkajšnja učiteljica.

V šoli vsem na očeh

Dejstvo, da je videoposnetek prek spletnih omrežij 'ušel' v javnost, ponovno dokazuje tisto, kar strokovnjaki ponavljajo ves čas: zasebnost je ena najdragocenejših vrednot. 

V današnjem času, ko so že celo hladilniki povezani v splet, navaden mobilnik pa je dovolj zmogljiv, da bi z njim lahko posneli celovečerec in ga takoj delili z vsem svetom, je treba toliko bolj paziti, da stvari, ki se tičejo zgolj vas in vaših bližnjih, ostanejo samo vaše.

Ste tudi vi ujeli kaj zanimivega? Pošljite nam sporočilo in fotografije.

Deli s prijatelji