ZNOVA PESTRO

FOTO in VIDEO: Nalivom s točo Slovenija ni ušla, četrtek prinaša še več padavin

Objavljeno 18. julij 2019 07.36 | Posodobljeno 18. julij 2019 08.24 | Piše: Ma. M.
Ključne besede: neurje toča

V sredo so nevihte s točo klestile na Pohorju in na Gorenjskem. 

Fotografija je arhivska.  FOTO: Bralec poročevalec
RIBNICA NA POHORJU, ZGOŠA, VRBNJE – V sredo pozno popoldne se je iz Avstrije nad Slovenijo premaknila močnejša nevihtna fronta, ki je na območju Ribnice na Pohorju postregla tudi s točo. Kot poroča neurje.si so nevihte zajele še del Gorenjske. Na Zgoši pri Begunjah naj bi bilo »noro«, piše eden izmed bralcev, toča je padala tudi v Vrbnjah pri Radovljici.

Kot smo poročali, nas v prihodnjih dneh čakajo visoke temperature zraka, kar bo nekoliko 'naelektrilo' naše ozračje, zato bo verjetnost neviht večja.Kako bo danes?
Dopoldne se bo ponekod deloma razjasnilo. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo, občasno tudi pretežno oblačno, pogoste bodo plohe in nevihte. Na Primorskem bo večinoma suho. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 od 27, na Primorskem do 29 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo precej jasno, popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju do 19, najvišje dnevne od 25 od 30 °C.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam, preverili jo bomo in obvestili javnost.

Deli s prijatelji