Predstavitvena informacija

Flikajte kjer koli in kadar koli – tudi, ko so banke že zaprte!

Prijateljica vam je posodila denar, vi pa bi ji ga radi čim prej vrnili. Bankomata ni v bližini, nakazilo prek mobilne banke pa bo izvršeno z zamikom. Uporabite Flik in denar bo na prijateljičinem računu že čez nekaj sekund!
Fotografija: Plačila prek Flika so izvedena v samo nekaj sekundah. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Plačila prek Flika so izvedena v samo nekaj sekundah. FOTO: Shutterstock

Flikajte vedno in povsod

Flik je storitev, ki omogoča sodoben in preprost način plačil ter nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Deluje dan in noč ter vse dni v letu, kar pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki.

Caption: Flikate lahko na avtobusu, med sprehodom, nakupovanjem, na kavču …   

Do denarja ali vračila le z nekaj kliki

Za izpolnitev klasičnega plačilnega naloga potrebujete kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja drugim uporabnikom popolnoma poenostavil. Za nakazilo Flik morate imeti v telefonskem imeniku shranjeno le mobilno številko ali e-naslov prejemnika. Flik vam omogoča, da uporabniku pošljete denar ali pa ga tako s sporočilom v aplikaciji opomnite, da vam mora denar vrniti. Transakcije Flik so izvedene v samo nekaj sekundah.

Brez nepotrebne papirologije

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo preprosto pošiljanje denarja med uporabniki, vendar za njihovo uporabo običajno potrebujete nov bančni račun ali vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. S Flikom pa je stvar popolnoma preprosta! Registrirate se s svojim obstoječim bančnim računom, kar vam bo prihranilo cel kup papirologije. Poleg tega vam računa ne bo treba prijavljati na Furs, kot je to treba pri preostalih aplikacijah za prenos denarja.

S Flikom lahko tudi plačujete! Na POS-terminalu brezstično skenirajte QR-kodo ali prislonite telefon z vklopljenim NFC-jem. Vedno več je prodajnih mestih, ki že omogočajo plačevanje s Flikom. Povprašajte svojega trgovca o možnosti plačila s Flikom.

Trgovci, omogočite svojim strankam plačevanje s Flikom! Več informacij o uporabi sistema Flik na svojih prodajnih mestih najdete tukaj


Naročnik oglasne vsebine je Bankart

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije