RAZREŠEN

Dva udarca za Gašparja Gašparja Mišiča

Konec ljubezni med Gašparjem Gašparjem in Borisom?
Fotografija: FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
FOTO: Blaž Samec

KOPER – Gašpar Gašpar Mišič ni več vršilec dolžnosti direktorja koprskega komunalnega podjetja Marjetica. »Župan me je imenoval, župan me lahko razreši. Njegovo odločitev spoštujem,« je za Primorske novice povedal Mišič.

Mišič, ki je bil do zdaj tudi 20-odstotno zaposlen kot svetovalec župana Borisa Popoviča, je še povedal, da je dobil županovo ponudbo, naj bo stoodstotni svetovalec župana in 20-odstotno zaposlen pri Marjetici, a se po posvetu z družino za to možnost ni odločil.

Radio Koper pa neuradno poroča, da naj bi nesoglasja med Popovičem in Mišičem trajala že nekaj časa. Kaplja čez rob naj bi bilo imenovanje Vojka Rotarja za delavskega direktorja v Luki Koper. 
Mišiča je na mestu vršilca dolžnosti direktorja Marjetice zamenjal Jani Bačič, tudi koprski mestni svetnik in tesni sodelavec Popoviča.

Mišič pa je danes izvedel še za eno slabo novico, in sicer je višje delovno in socialno sodišče je spremenilo višino denarnega povračila, ki ga je od Luke Koper zahteval nekdanji predsednik uprave. S pravnomočno sodbo je višje sodišče prisodilo denarno povračilo v višini dobrih 25.000 evrov oziroma 100.000 evrov manj, kot je določilo prvostopenjsko sodišče, so sporočili iz Luke Koper.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije