Predstavitvena informacija

Black Friday – izbrali smo 5 najboljših ponudb v Sloveniji!

Black Friday se je, hočemo ali nočemo, zelo hitro prikupil tudi slovenskim potrošnikom in nekateri že več mesecev z nakupi odlašajo, zato da bi si pridobili višje popuste. Ker pa je ponudba tako obširna, da že težko ločimo, kateri popusti so pravi in kateri ne, smo se potrudili in za vas izbrali pet trenutno najboljših ponudb iz različnih kategorij!
Fotografija: Black Friday FOTO: Dtm Natura
Odpri galerijo
Black Friday FOTO: Dtm Natura

Pri iskanju najboljših Black Friday ponudb smo upoštevali nekaj parametrov:
  • višina popusta
  • zanimivost ponudbe
  • raznolikost ponudbe
  • hitrost in cena dostave v Sloveniji
  • zanesljivost trgovca
Glede na te parametre je tukaj pet najboljših Black Friday ponudb leta 2020:

1. Božične lučke – pametne LED-lučke Loco Christmas Lights (do 50 % popusta)

Ena od slovenskih spletnih trgovin, ki je dobila »črnopetkovo« preobleko, je popularna spletna trgovina Loco Shark. Iz njihove ponudbe smo kot najbolj zanimiv izdelek izbrali pametne LED božične lučke z imenom Loco Christmas Lights.

Black Friday FOTO: Dtm Natura
Black Friday FOTO: Dtm Natura


Gre za božične lučke, ki jih namestite na svojo božično jelko, nato pa s pomočjo priložene aplikacije njihove barve in vzorce upravljate kar s svojim mobitelom. Te pametne božične lučke lahko povežete tudi s svojo priljubljeno glasbo na mobitelu in svojo smreko spremenite v pravo disko kroglo, ki bo utripala po ritmu vaše glasbe.

Glede na odzive strank, ki so izdelek naročile že zdaj in so nad njim popolnoma navdušene, bo tole zagotovo eden od hit izdelkov letošnjega decembra. Zato se splača izkoristiti ponudbo črnega petka, v kateri lučke ponujajo s popusti do 50 % in z brezplačno dostavo!

Božične lučke lahko naročite na tej spletni strani (klik) ali po telefonu 07 600 3005.

2. Magic Xmas Tree – čarobna samorastoča jelka (42 % popusta)

Ponudbe črnega petka kraljujejo tudi pri naši verjetno najbolj znani spletni trgovini Mimovrste. Iz množice izdelkov po akcijski ceni smo izbrali najbolj inovativno božično darilce, ki bo zagotovo navdušilo tako vaše otroke kot vas same – čarobno samorastočo jelko!

Čarobna jelka je majhno drevesce iz trajnostnih materialov, ki jo sestavite skupaj z otroki, nato pa jo zalijete s posebno čarobno tekočino, ki je priložena. Že po nekaj urah začne jelka poganjati in spreminjati barve kar pred vašimi očmi! Oglejte si priloženi posnetek:



Navdušite svoje otroke in naročite čarobno jelko pri Mimovrste že danes – najdete jo na tem naslovu (klik). Danes v Black Friday akciji za samo 19,99 EUR in z brezplačno dostavo!

3. Zaščitne trislojne maske - 50 kosov (od 70 do 76% popusta)

Tudi nam se občasno zazdi, da se že težko kakšen članek izogne koronavirusu in zaščitnim maskam. A vendarle gre za priložnost, ki je ne bi smeli izpustiti.

Podjetje DTM Natura d. o. o., specializirana trgovina z medicinskimi pripomočki, se je odločila, da ob črnem petku ponudi svoje trislojne zaščitne maske s kar 70 do 76 % popusta.

Kot so nam potrdili sami, so cene materialov za izdelavo mask in posledično nabavne cene zaščitnih mask v zadnjih tednih padle za skoraj 10-kratnik prejšnje cene, zato so se odločili, da v skladu s tem tudi sami znižajo ceno na resnično nizko raven.

Black Friday FOTO: Dtm Natura
Black Friday FOTO: Dtm Natura


V akciji črnega petka vam ponujajo 50 kosov zaščitnih trislojnih mask preverjenega dobavitelja za le 14,99 EUR, v ceno pa je zajeta tudi brezplačna dostava, ki jo mnogi drugi trgovci računajo povprečno med 3 in 5 EUR. Ta akcijski paket lahko naročite s klikom na to povezavo: LocoNatura.com

Zdaj resnično nimamo več izgovora za nošenje pralnih mask, ki so neučinkovite, o čemer smo pred nekaj dnevi pisali tudi sami in na kar so opozorili tako strokovnjaki kot tudi vlada. Ali bodo kmalu tudi edine, ki bodo zakonsko ustrezne in predpisane, ne želimo ugibati, a zagotovo vemo, da vas ščitijo bolje kot marsikatere druge.

4. Loco Santa Balls – Božičkova jajca oz. okraski, ki jih priporoča sam Božiček (do 57 % popusta)

Tole je božični okras, ki zagotovo nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Z razlogom so o njem pisali celo v Cosmopolitanu in Playboyu, popolnoma je navdušil domače in tuje influencerje, na Škotskem pa so 30.000 takšnih okraskov prodali v nič manj kot 82 sekundah!

Black Friday FOTO: Dtm Natura
Black Friday FOTO: Dtm Natura


Loco Santa Balls so božični okraski, ki vsebujejo različne mamljive pijače in jih zato na svojo božično jelko obeša tudi sam Božiček. Ta je tudi postavil spletno stran LocoSantaBalls.com in na njej ponudil različne variacije svojih »jajc«.

Ne glede na to, ali imate raje džin ali vodo – to je izdelek, ki letos ne sme manjkati na vaši božični jelki! Naročite jih s klikom na tole stran, kjer lahko tudi preverite, zakaj je to izdelek, ki je vsako leto razprodan že pred decembrom!

Pohitite – trenutno v Black Friday akciji za naročilo Loco Santa Balls prejmete do 57 % popusta in brezplačno dostavo!

5. PostQuam Unique TripleAction – vrhunska krema proti gubam (do 60 % popusta)

Za konec še nekaj iz sveta kozmetike. Večina žensk (in tudi nekateri sodobni moški!) srednjih let sanja o tem, da bi enkrat preizkusila vrhunsko profesionalno kozmetiko. In prav danes se je pokazala izredna priložnost.

Španski »kozmetični gigant« PostQuam Professional se je odločil v akciji črnega petka ponuditi enega svojih najbolj znanih izdelkov, kremo proti gubam PostQuam Unique TripleAction, tudi končnim uporabnikom po posebni ceni!

Black Friday FOTO: Dtm Natura
Black Friday FOTO: Dtm Natura


Na strani www.PostQuam.org tako danes ponujajo različne pakete, med katerimi izstopata paketa 1+1 gratis, v katerem prejmete dve kremi za ceno ene (in brezplačno poštnino), in celoten komplet dveh krem, gela za čiščenje in micelarne vodice PostQuam z brezplačno poštnino za samo 69,19 EUR.

To je vaša priložnost, da si končno enkrat naročite pravi kraljevski tretma. In ne pozabite – krema PostQuam Unique je bila v medijih oglaševana kot najboljša krema proti gubam!

Naročnik oglasa je DTM natura d.o.o.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije