OB IZGUBI SINA

Viljem Julijan je izgubil zadnjo bitko z boleznijo

»Žalost in bolečina, ki ju ob tem občutiva, sta neskončni. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina.«
Fotografija: FOTO: Facebok
Odpri galerijo
FOTO: Facebok

»Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo. Ob 4:20 uri zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina. Iz srca se zahvaljujeva vsem, ki ste v tem viharju stali ob strani Viljemu Julijanu, nama in najini družini,« je prek facebooka sporočil dečkov oče Gregor Bezenšek, slovenski glasbenik, bolj poznan pod umetniškim imenom SoulGreg Artist.



Ne gre pozabiti, da je imel komaj dveletni Viljem Julijan redko smrtonosno gensko bolezen gangliozidozo GM1 tip 1, ki je neozdravljiva in se večinoma konča s smrtjo v zgodnjem otroštvu. Ta povzroča propadanje živčnih celic in nepravilne psihofizične sposobnosti. Zaradi nastale situacije Gregor in njegova žena Nina globoko razumeta starše, ki imajo podobno zgodbo, zato sta kot žarek upanja in podpore ustanovila Sklad Viljem Julijan.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije