GROZLJIVE PODROBNOSTI

VIDEO: Spregovorila hči ugrabljenega: zvezali so ga in strpali v prtljažnik

Moškega naj bi zvezali z vrvjo, stlačili v prtljažnik avtomobila ter ga odpeljali v smeri proti Italiji.
Fotografija: Hči ugrabljenega moškega je delila podrobnosti dogodka. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Hči ugrabljenega moškega je delila podrobnosti dogodka. FOTO: Youtube

MALI NERAJEC – Potem ko je v javnost prišla novica, da so v bližini Bele krajine štirje prebežniki ugrabili 79-letnega moškega, je spregovorila tudi njegova hči. Moškega naj bi zvezali z vrvjo, stlačili v prtljažnik avtomobila ter ga odpeljali v smeri proti Italiji, nato so ga odvrgli v bližnji gozd.

Za lokalni radio Odeon je podrobnosti razkrila njegova hči Nataša, ki je povedala, da se je njen oče okoli 8. ure zjutraj odpravil v vinograd, ki leži nad vasjo. Okoli 10. ure mu je prinesla malico in izmenjala sta nekaj besed. Nato jo je poklical okoli 13. ure, ker je potreboval škropilnico. Tedaj ji je povedal, da ima v vinogradu dva gosta, ki sta se predstavila kot arheologa, češ da bi rada po vinogradu pogledala, ali bi morebiti kaj našla. 

Izginil je čez kakšno uro

Čez eno uro se je očetov avtomobil odpeljal, njen sin pa je kasneje ugotovil, da ga ni več v vinogradu. Hči je klicala naokoli, ali je kdo videl njenega očeta, vendar je vsaka sled o njem izginila.

»Okoli šeste ure me pokliče gospa, se predstavi, da je iz Sežane in mi sporoči, da je oče pri njih. Bila sem v šoku, ker nisem vedela, kaj bi on delal v Sežani ob šestih popoldne.  Povedal mi je, da so ga zvezali, dali v prtljažnik in odpeljali, v gozdu blizu Sežane pa vrgli iz avta. Potem je on sam poiskal prvo hišo, da nas je lahko sploh poklical,« je razložila hči ugrabljenega moškega.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije