KRVAVI POLICIJSKI PROSTORI

VIDEO: Policist Iztok znova udaril: Pridi, pa da vidim, kakšen frajer si

Z objavo posnetka iz prostorov za policijsko pridržanje je šokiral uporabnike facebooka.
Fotografija: Opozoriti je želel na škodljive posledice alkohola. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Opozoriti je želel na škodljive posledice alkohola. FOTO: Facebook

KOPER – Policista Iztoka Kusteca (31), ki je zaposlen na območju Kopra, je Slovenija spoznala po znameniti objavi na facebooku, kjer je pomenljivo zapisal, da ko v državi izgine 130 milijonov, se nikomur nič ne zgodi, sam pa piše kazensko ovadbo zaradi kraje paštete, ki stane 35 centov. Tokrat je udaril po opitih voznikih in škodljivih posledicah uživanja alkohola nasploh. Kaj točno je zapisal, si preberite v spodnji objavi.

Objava policista. FOTO: Facebook
Objava policista. FOTO: Facebook



Poleg samega sporočila policista, ki opozarja na nevarnost vožnje pod vplivom alkohola, je veliko prahu med uporabniki facebooka dvignil priloženi posnetek. Videti je namreč večjo količino krvi v prostorih za pridržanje na policiji. Velik del komentatorjev je posnetek razumel kot posledico krvavega obračuna policista s kakšnim opitim voznikom, kar pa še zdaleč ne drži. Kot je Kustec pojasnil za naš portal, je s posnetkom želel zgolj opozoriti na posledice prekomernega uživanja alkohola. »S tem ne ogrožaš samo sebe, ampak tudi nedolžne žrtve.«

Posnetek je namreč nastal, ko je koprska policija pridržala 33-letnega domačina, ki je razgrajal in razbijal v enem izmed lokalov v Kopru. Ugotovili so, da je z nogo razbil šipo podjetja, vstopil v notranjost in v celoti poškodoval notranji inventar. 
Policist si želi, da bi se ljudje vsaj zamislili ob njegovi objavi in mogoče premislili, kako bodo ravnali, če bodo pod vplivom alkohola. »No, s tem bo moj namen dosežen, tudi če bom za to plačal visoko ceno,« nam je v pogovoru zaupal Kustec.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije