V STRANKI GRE NA NOŽ

Označil jo je za razočarano gospodinjo, vrnila mu je z njegovo mamo

V Domovinski ligi drami ni videti konca.
Fotografija: Bernard Brščič in Lucija Ušaj. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Bernard Brščič in Lucija Ušaj. FOTO: Blaž Samec

LJUBLJANA – Javnemu obračunavanju in konfliktom v stranki DOM ni videti konca. Med predsednikom Bernardom Brščičem in podpredsednico Lucijo Šikovec Ušaj je počilo že pred dnevi, ko je znana odvetnica prvemu možu stranke očitala sodelovanje z Janševo SDS in prikrivanje dejstva, da se je ločil že pred tremi leti, a je to kolegom iz stranke zamolčal, obenem pa poudarjal pomembnost družinskih vrednot. Razkrila je celo, da verjame, da govorice o ljubimkanju predsednika DOM z več kot 20 let mlajšo Normo Korošec držijo.

Ušajeva: Svaljka se po državnih službah in živi pri mami

Tokrat pa sta šla Ušajeva in Brščič še korak dlje. On je njo v oddaji 24ur označil za »razočarano gospodinjo«, ona pa mu je očitala, da je »hlapec SDS«. A to še ni bilo vse. Ko je Ušajeva izvedela, kako jo je Brščič poimenoval pred novinarjem in širno Slovenijo, mu ni ostala dolžna. Na twitterju je objavila šokantni zapis: 


»Ravnokar zvedela, da me je @BernardBrscic za POP TV imenoval razočarana gospodinja. Od 22. leta živim sama, 35 let na trgu, on pa se svaljka po državnih službah in pri 46 letih živi pri mami. Kdo je razočaran? Njegova mama.«

Po poročanju Pop TV se bo kongres stranke odvijal oktobra, kjer pa bo očitno vse prej kot mirno.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije