Predstavitvena informacija

Ste za BIO?

Odlična novica za vse ljubitelje izdelkov ekološkega porekla! Na policah trgovin SPAR in INTERSPAR vas čaka okusna novost – linija BIO izdelkov DESPAR Bio, Logico. Kaj dobrega prinaša?
Fotografija: FOTO: Spar Slovenija
Odpri galerijo
FOTO: Spar Slovenija


Italijanska BIO kakovost za vsakdanjo kuhinjo
Linija DESPAR Bio, Logico vsebuje različne prehranske izdelke, ki jih običajno vključujemo v svoje vsakdanje jedilnike. Izberete lahko razne oreške, testenine, riž, žita, mlečne izdelke, čaje, piškote, marmelade, krekerje in druge dobrote, med drugim tudi predpripravljene izdelke. Vsi izdelki so ekološkega porekla in so izdelani v Italiji.
 
Najboljše sestavine za odličen okus

Izdelki iz linije DESPAR Bio, Logico so narejeni iz svežih, naravno pridelanih ekoloških sestavin. Izbrane, skrbno pridelane sestavine jim zagotavljajo odličen okus in aromo. Poleg tega so vsi izdelki zajamčeno brez gensko spremenjenih sestavin.
 
Izdelki DESPAR Bio, Logico ohranjajo naravo čisto

Pristni okusi izdelkov DESPAR Bio, Logico izhajajo tudi iz sožitja z naravo. Vsi se namreč ponašajo z evropskim ekološkim logotipom. To pomeni, da njihova pridelava in predelava (od njive do police) potekata po strogih standardih ekološkega kmetijstva. Z izbiro teh izdelkov skrbite tudi za ohranjanje narave, rodovitne zemlje in čiste vode tudi za prihodnje generacije.
 
Novi izdelki vas po privlačnih cenah že čakajo v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR, seveda pa so na voljo tudi v Sparovi spletni trgovini SPAR Online.
 
Poskusite jih! Za začetek morda v hitrem italijanskem kosilu, ki ga pripravite po spodnjem receptu, seveda pa lahko izdelke DESPAR Bio, Logico uporabite tudi v katerem drugem receptu. Za navdih pobrskajte po spletnem portalu jedel.bi.

FOTO: <a href=Spar Slovenija" img_id="986412"/>
FOTO: Spar Slovenija

Rižota z mlado špinačo, rikoto in pinjolami

Kadar vam primanjkuje časa, je hitra italijanska rižota najboljša ideja za okusno kosilo. Tokrat si privoščite prav posebno!
Namig

K italijanski rižoti z mlado špinačo, rikoto in pinjolami se odlično poda Spar Premium parmezan parmigiano reggiano.

FOTO: <a href=Spar Slovenija" img_id="986402"/>
FOTO: Spar Slovenija

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije