SEBASTIEN ABRAMOV

Starša Julije, ki ji je žaga odrezala roko, stopila pred kamero

Razkrila sta, kakšen je njun pogled na celotno zadevo.
Fotografija: Monika in Boštjan Adlešič. FOTO: Planet.si
Odpri galerijo
Monika in Boštjan Adlešič. FOTO: Planet.si

LJUBLJANA – Starša 21-letne Julije Adlešič, ki jo je njen partner Sebastien Abramov januarja letos domnevno prepričal, da si je v okviru zavarovalniške prevare odrezala roko, sta prvič javno spregovorila v oddaji Argument na Planet TV. Oče Boštjan Adlešič je dejal, da njuna hči še vedno trdi, da je pri dogodku šlo za nesrečo, saj Abramov iz pripora še vedno komunicira z njo. Mama Monika Adlešič si želi, da bi hčerka obnovila stike z njima in prekinila odnos z Abramovom, ki je obtožen umora nekdanje partnerice Sare Veber.
 

Od začetka zelo prijazen


Slo., Žalec, 23.5.2019, sojenje zoper obd. Sebastien Abramov, Nada Veber, foto:Dejan Javornik FOTO: Foto:dejan Javornik
Slo., Žalec, 23.5.2019, sojenje zoper obd. Sebastien Abramov, Nada Veber, foto:Dejan Javornik FOTO: Foto:dejan Javornik
Starša 21-letne Julije prosita za pomoč, da se zadeva čim prej razčisti in da se ne zaključi kakor pri Sari. Kot nam je zaupala njena 39-letna mati, družina se piše Adlešič, je Julija Sebastiena spoznala, ko je obiskovala deveti razred osnovne šole, stara je bila 16 let. Oče Boštjan je dejal, da se Abramova spomni še iz osnovne šole, vendar naprej ni vedel, da gre za istega človeka: »Najprej je hodil k nam z dragim mercedesom. Ko sva Juliji prepovedala, da bi se družila z njim, sta se začela pred nama skrivati.« Mama je še povedala, da imata Sebastien in njegova mama skrajno nenavaden odnos. Kot je povedal oče Boštjan, je mamo pogosto srečeval, vendar mu ni povedala, kaj se dogaja z njegovo hčerko. Zdi se mu, da je bila mama Abramova močno povezana z nenavadno poškodbo roke in da je vse skupaj zelo sumljivo.

»Poskušala sva priti do nje na vse mogoče načine. Vmes so se preselili, naju pa je skrbelo, ker nisva vedela, kje živi najina hčerka.«

Preden je Julija spoznala Abramova, je bila priden in delaven otrok, je poudaril oče Boštjan. Vse se je spremenilo s prihodom Sebastiena v njihovo življenje. Osamila se je in odrezala vse svoje prijatelje, sorodnike in znance. Oba upata, da se bo hčerka spametovala in sprejela strokovno pomoč. Za zdaj vse stike z domačimi zavrača. Ohranja pa stik z Abramovom. Mama Monika se je javno izpostavila, ker želi, da se njun stik prekine. Prepričana je, da je njegova manipulacija tako močna, da Julija ne more funkcionirati, kot bi si želeli.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije