SLOVENSKE NEVESTE

Šokantni nasveti, zakaj je Slovenke treba poročiti

S slovensko žensko si lahko obetate srečno razmerje in poroko, svetujejo tujim moškim, ki iščejo neveste.
Fotografija: Za Slovenke pravijo, da jih ni težko osvojiti in da imajo rade imajo tujce. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Za Slovenke pravijo, da jih ni težko osvojiti in da imajo rade imajo tujce. FOTO: Jure Eržen, Delo

Na popularnem portalu za spoznavanje žensk Russians Brides (Ruske neveste) je tudi rubrika za iskalce slovanskih nevest, med katerimi se nahajajo tudi Slovenke.

Portal Russians Brides je namenjen moškim, ki si močno želijo poročiti s prelepo Rusinjo ali z drugimi Slovankami, a bi jo najprej raje spoznali prek spleta, da ne zapravljajo časa in denarja z dolgimi potovanji. Portal je menda agregat vseh najpopularnejših spletni strani v Rusiji, kjer, kot pišejo, tisoče »ruskih nevest čaka prav na človeka svojih sanj«.

Med iskalci nevest so tudi tisti, ki imajo radi Slovanke nasploh, niti ne nujno Rusinje. Njim so namenili posebno kategorijo Slovank, kjer se nahajajo Ukrajinke, Albanke, Belorusinje, Bosanke, Bolgarke, Hrvatice, Severnomakedonke, Slovenke, Čehinje, Poljakinje ...

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Za Slovenke pišejo, da prihajajo iz države, ki je še dokaj neznana na področju spletnih zmenkarij, »kar je morda še bolj vznemirljivo«. Popularnost slovenskih deklet pri iskalcih porok je v zadnjem času začela rasti. »Prelepe in ljubke kot vsa evropska dekleta, čeprav je njihova država skoraj neznana na področju spletnih zmenkarij, kar je morda še bolj vznemirljivo. Popularnost slovenskih deklet za poroko je v zadnjem času začela rasti in tisoče moških z zahoda vztrajno preletava državo, da bi poročili Slovenko,« je navedeno uvodoma.


Slovenke so na portalu opisane kot prijazne in družinske


Stereotipa, da je evropske neveste težko osvojiti in da so hladne, ne boste deležni pri Slovenki, piše portal. »Slovenke so prijazne in vljudne, in ko se boste začeli z njo pogovarjati, boste prepričani, da jo poznate že leta. Še posebej do tujcev so prijazne in tople, zato boste uživali v njihovi pozornosti«.

Portal še omenja, da je za Slovenke kariera enako pomembna kot družina. »Rade se dobro poročijo in imajo otroke, hkrati pa želijo biti finančno neodvisne, zato vam ne bo treba delati dan in noč, da boste zaslužili za vso družino.« Dodajajo, da »Slovenke ne bodo čakale v nedogled, da se bosta poročila in imela otroke, zato, če si to želite, veste, kje dobite«.


Poštenost in odprtost do tujcev


»Za večino evropskih žensk velja, da se gredo igrice hard to get in ne znajo izraziti svojih želja ter potreb. A za Slovenke to ne velja, saj so ene bolj odkritih in odprtih žensk na planetu.« Navajajo, da poštenost pomeni to, če bo Slovenka nesrečna ali si bo zaželela sprememb, bo to tudi povedala. Hkrati pa tega ne bo storila v družbi z drugimi, temveč takoj, ko boste na samem z njo. »To pomeni, da vajin zakon ne bo trpel zaradi nerešenih zadev.«

»Zakon s slovensko žensko je lahkoten in osvežujoč,« so prepričani.


FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Slovenke rade preživljajo prosti čas zdoma


»Mnogim ženskam je v življenju edini cilj se poročiti in imeti otroke, a za Slovenke to ne velja,« pišejo. Poleg družine in kariere si rade vzamejo čas še za hobije. »Imajo bogato kulturno življenje in rade imajo šport, piknike in nasploh preživljajo čas zdoma.«


Da tujci ne bi pomislili, da so vse Slovanke enake, so zapisali razlike med Rusinjo in Slovenko ...


»Razen videza – dokaj visoka in temnejših las – ni veliko skupnega v značaju Rusinje in Slovenke. Slovenka bo z vami delila vse, od stroškov do opravil, medtem ko Rusinja meni, da za hišna opravila skrbi ona, medtem ko je vaša dolžnost, da domov prinašate denar,« pišejo in dodajajo, da je velika razlika med njima v odnosu do odkritosti. »Rusinja je lahko jezna na vas in vam dolgo časa ne bo povedala, zakaj, medtem ko Slovenka nima časa za to. Če boste storili kaj narobe, vam bo hitro povedala. Vse, kar morate narediti, je, da se opravičite ali naredite bolje, in že bosta nadaljevala svoj odnos brez kakršnih koli posledic,« zaključijo v besedilu.

Se strinjate z napisanim? Kakšne so vaše izkušnje s slovenskimi nevestami?

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije