Predstavitvena informacija

Razkrivamo: Tretma za hujšanje do 27 kg, ki ga je razvil Slovenec, podira vse rekorde!

Objavljeno 03. maj 2019 08.00 | Posodobljeno 24. maj 2019 15.04 | Piše: P. I.

Dobili smo veliko vprašanj bralcev z vprašanji o novem slovenskem izumu, ki so ga svetovni mediji označili za čudež, s katerim lahko uporabniki izgubijo težo brez kakršnega koli truda. Danes poročamo o celotni zgodbi, ki je bila do zdaj zavita v skrivnost, in razkrivamo intimno zgodbo Bruna Mačka – priznanega doktorja, ki je s svojo raziskavo rešil več kot 14.000 Slovencev pred debelostjo.

FOTO: Re-lite Plus

Po izgubi mame zaradi težav, povezanih z debelostjo, je Bruno Maček svoje življenje posvetil rešitvi problema debelosti med Slovenci. Zdaj je postal eden najbolj priznanih strokovnjakov molekularne biologije. Po 4 letih raziskav in testiranj mu je uspelo narediti 100 % naravno formulo, ki je njemu, njegovi ženi in na tisoče Slovencem že pomagala izgubiti do 32 kg v manj kot 1 mesecu.
 

»Izum stoletja« za izgubo telesne teže – prihaja iz Slovenije!


Kot je že splošno znano, maščoba vsako leto dobesedno ubija na tisoče žensk, moških in celo otrok. Danes še toliko bolj kot KADAR KOLI v zgodovini.

Po poročanju dr. Mačka je bila prioriteta pri razvoju rešitve popolna varnost. Zato je tudi sprejel odločitev, zaradi katere njegova formula ne uporablja nobenih umetnih sestavin in je narejena iz 100 % naravnih sestavin.

Formulo, ki je bila takrat še v preizkusni fazi, je najprej preizkusil na sebi. Ko je videl prve rezultate, jo je ponudil tudi svoji ženi in hkrati poslal v nekaj najboljših inštitutov v Evropi in Združenih državah Amerike za namene testiranja izdelka, ki ga je poimenoval RE-Lite Plus.

Po mesecih testiranj, ki so vključevala tudi raziskavo US Research Centra v Chicagu je bilo dokazano, da ta ima ta tretma več kot 98 % učinkovitost na prostovoljcih, ki so sodelovali.

Vsi vpleteni znanstveniki so bili šokirani. Še bolj navdušeni pa so bili, ko so v drugi fazi testov rezultati potrdili popolnoma isto število tistih, ki so uspešno izgubili odvečno maščobo.

Po ugotovitvi, da je slovenski znanstvenik dosegel rezultate, za katere so se trudili že desetletja, so ga povabili in celo prosili, da se zaposli pri njih in z njimi deli dovoljenje do uporabe formule. Mamljivo ponudbo je zavrnil. Kasneje so mu ponudili celo večmilijonsko vsoto, da bi odkupili njegov patent, s katerim bi lahko izdelek po vsem svetu tržili v obliki tretmaja, za katerega bi zaračunali tudi do več kot 2000 evrov.

Obljubili so mu, da bo obogatel, bolj kot si je lahko kadar koli predstavljal. Tega preprosto ni mogel storiti. Kot pove sam:

»Imel sem dolžnost do svoje države in pokojne mame. Nisem jim zaupal, da bo moja formula ostala naravna, varna in cenovno dosegljiva, kot sem si želel sam.«

Dr. Maček je prejel že več prestižnih nagrad za svoje odkritje in raziskavo, ki jo je objavil v številnih strokovnih publikacijah.

image
FOTO: Re-lite Plus

Zaradi delovanja dvofazne formule lahko tudi ljudje z dolgoročnimi težavami s kilogrami (ne glede na vzrok) izgubijo v povprečju do 18 kg v 1 mesecu – brez naporne vadbe in stradanja.
 

Zakaj skoraj nikomur ne uspe izgubiti kilogramov z različnimi dietami?


Dr. Maček: »Zaradi vseh mitov, napačnih informacij in laži, ki se pojavljajo v javnosti, ni čudno, da imajo ljudje težavo z izgubo teže. Nobeno presenečenje ni, da so razočarani, obupani in hitro obupajo z dietami. Ne skrbite, če se tudi vi kdaj počutite tako – niste sami. In popolnoma jasno je, da je izguba teže brez pomoči pri stresnem življenju, kot ga poznamo danes, nemogoča.«

NI VAŠA KRIVDA, da so vas zavedli z novicami o najnovejših čudežnih dietah ali fitnes pripomočkih, ki jih lahko uporabljate doma. 

Danes želim, da razumete ...

OBSTAJA UPANJE.

RE-Lite PLUS JE POMAGAL ŽE VEČ KOT 14.542 SLOVENCEM IN ...

POMAGAL BO TUDI VAM.

Mogoče vas je sram, ko srečate stare prijatelje ali pa vas je groza družinskih druženj – zaradi tega, kako ste videti IN se počutite ...

Morda se počutite, kot da so hormoni vaš največji sovražnik, in vsakič, ko pomislite na gene, razmišljate, ali ste izgubili na genetski loteriji (ker so vaši kilogrami videti kot nekaj, kar ni pod vašim vplivom).

Mogoče si želite samo živeti bolj zdravo življenje.

Če se znova in znova obremenjujete z odvečnimi kilogrami, preberite tole:

NI. VAŠA krivda.


Tukaj je nekaj dejstev, ki se jih do zdaj morda niste zavedali:

Dejstvo: Diete, ki temeljijo na kupu pravil in omejitev, ne delujejo. Da bi izgubili (za vedno) 2 kilograma, potrebujete vsaj 2 meseca in pol stradanja. Odrekanja užitkom in boj s samim sabo, da vas ne premagata vonj in želja po najljubši pici, sladici ali drugi hrani. Večina priljubljenih diet je delo piscev, ki se na delovanje človeškega telesa in metabolizma sploh ne spoznajo. Avtorji spletnih blogov in knjig, katerih cilj je doseči čim večjo branost, ali pa ljudje, ki jih je narava obdarila s popolno postavo in imajo med oboževalci na milijone ljudi, ki niso imeli te sreče – svoje bralce prepričujejo o dietah, ki nimajo nobene znanstvene podlage in so plod neznanja. Te diete so lahko škodljive za vaše telo, zdravje in popolnoma neučinkovite.

Dejstvo: Če se odrečete vsej hrani, ki jo imate radi, boste izgubili vso motivacijo in disciplino.

Dejstvo: Ne potrebujete super človeške volje, da bi izgubili težo. V bistvu lahko težo izgubite brez prilagajanja življenjskega sloga.

Dejstvo: Dolgočasne rutine so točno to, kar pove ime. Ne bodo vam pomagale izgubiti teže in to verjetno veste tudi sami.
Ekstremne diete vas bodo stale zdravje, energije in denar. Naredijo vas razdražljive, sestradane in na koncu … razočarane, ker je bil ves trud zaman.

Rešitev je uporaba dokazane formule za izgubo teže, s katero lahko izgubite do 4 kg do konca tega tedna … in nadaljujete z izgubo teden za tednom.

RE-Lite Plus vam ponuja točno to. Ni se vam treba se odpovedati obstoječemu življenjskemu slogu, paziti na vsak grižljaj ali trpeti zaradi lakote. Maščoba se topi ves dan – hujšanja ne boste niti opazili, dokler se ne boste pogledali v ogledalo ali stopili na tehtnico!

Tretma dovoljuje vašemu telesu, da razgradi odvečno maščobo in jo hitro izloči iz telesa.

Kot opisuje Maja, ena izmed mnogih srečnih uporabnic: »Izgubila sem kilograme med sedenjem pred TV!« 

In to s tretmajem, ki stane manj kot ena kava na dan!

Dr. Alexey Kovalkov, po poročanju revije Forbes najbolj priznani ruski specialist za izgubo teže in oblikovanje telesa na svetu, priporoča RE-Lite Plus brez obotavljanja:

»Kot vodilni strokovnjak na svojem področju lahko brez dvoma povem, da v 25 letih še nisem videl bolj učinkovite metode za topljenje maščobe. Naredili smo številne klinične raziskave in prav vse so pokazale vpliv RE-Lite Plus na obliko telesa pri udeležencih vseh starostnih razredov.«

Dokumentirani rezultati govorijo zase:

image
FOTO:  Re-lite Plus

Najbolj neverjetno je, kako hitro deluje tretma. Rezultat, ki je znanstvenike najbolj presenetil, je, da so udeleženci raziskave v manj kot 30 dneh izgubili 18–32 kilogramov brez navodila, da naj v času te faze telovadijo ali uživajo omejeno dieto.


Dokazani rezultati

Slovenci, ki uporabljajo RE-Lite Plus (vključno z nami), so iz dneva v dan opazovali, kako so imeli manj kilogramov in hkrati izgubljali centimetre obsega okoli stegen, trebuha in bokov. Nekateri celo po več centimetrov na dan!

Marija Petrič iz Pirana je ena izmed prvih v Sloveniji, ki je končala preobrazbo zaradi RE-Lite Plus:

image
FOTO: Re-lite Plus


Bila sem na točki, ko sem imela občutek, da sem preizkusila vse tradicionalne metode izgube teže. Ko si »okrogel«, te ljudje dejansko opazujejo, kadar ješ. Kot da bi ti želeli reči: »Morda ne bi bil v tako slabi formi, če bi jedel kaj drugega!«

Neprestano sem se spraševala: »Bo PRI MENI sploh kaj delovalo?« Tako sem bila utrujena od različnih nasvetov, da sem skoraj obupala.

RE-Lite Plus je popolnoma spremenil moje življenje, saj se počutim veliko bolj samozavestno. Ponovno se počutim tudi veliko bolj ljubljeno (čeprav vem, da me je imel mož vseeno rad).

Če bi lahko ljudem dala en sam nasvet, bi jim rekla:
»Ne poslušajte nikogar, ki vam govori, da je za izgubo teže potrebno stradanje. Vsak, ki želi izgubiti kilograme, potrebuje pomoč za topljenje maščobe, ki je hkrati varna, vendar tudi zelo močna. Zame in za številne prijatelje je bil to RE-Lite Plus.«
 

Kje lahko najdete RE-Lite Plus?


Če bi radi izgubili kilograme, je naročilo RE-Lite Plus trenutno še mogoče – zaloga pa je omejena.
Vse, kar morate storiti, je, da greste na stran RE-Lite Plus, kjer lahko izveste več o tem neverjetnem produktu. Kliknite na katero koli izmed povezav.
 

KLIKNITE TUKAJ


Naročilo je preprosto in hitro. Vsa naročila so odposlana zelo hitro (dr. Maček opozori, da je naročil toliko, da ne morejo obljubiti, da že isti dan). O statusu vaše pošiljke pa vas bodo redno obveščali.

Plačilo je preprosto, saj kurirju ob dostavi plačate za svoj izdelek »po povzetju«.

Celoten postopek naročila je izredno hiter in preprost. Dr. Maček zagotavlja, da se bodo potrudili zagotoviti čim večjo zalogo formule in izpolniti čim več naročil. Pri naročilu RE-Lite ponujajo 100 % garancijo zadovoljstva – čeprav so raziskave pokazale kar 98 % učinkovitost, namreč ponujajo možnost, da stranke, pri katerih RE-Lite ne deluje, tega vrnejo in dobijo povrnjeno kupnino. Vsak vrnjen paket RE-Lite pa gre takoj v reciklažo, tako da se zagotovi čim večja količina formule in čim manj strank, ki čakajo na svojo stekleničko. Če ste ena izmed samo 2 % strank, pri kateri RE-Lite Plus ne pokaže TAKOJŠNJIH REZULTATOV, vam bodo v celoti povrnili kupnino.

Kdor koli – ne glede na starost, težo, fizično pripravljenost ali genetsko zasnovo – LAHKO HITRO IZGUBITE MAŠČOBO– in novo postavo tudi obdržite, s ponosom, da je izdelek razvil ravno Slovenec.
Če v 44 dneh ne izgubite niti kilograma, vam bodo v celoti povrnili kupnino.


Če še vedno dvomite o uspehu te diete, jo preprosto morate poskusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudem uspe s to dieto.

POSEBNA PONUDBA: Bralci lahko RE-Lite PLUS naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi s kar 57 % POPUSTA (samo še 3 dni)!

Naročite ga lahko na: Klikni in naroči svoj RE-Lite PLUS!

Pozor: Ker je povpraševanje izredno veliko in zaloge omejene, vas moramo opozoriti, da akcijska ponudba velja samo do razprodaje zalog.


Vsebino omogoča Ardoria s. r. o.
Deli s prijatelji