ZAPIS SLOVENSKE UČITELJICE

»Učenci morajo tudi med počitnicami obvezno opraviti domačo nalogo«

To pa je domača naloga!
Fotografija: Učiteljica je svojim učencem naložila posebno domačo nalogo. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Učiteljica je svojim učencem naložila posebno domačo nalogo. FOTO: Getty Images/istockphoto

LJUBLJANA – Za številne šolarje po Sloveniji je danes najlepši dan šolskega leta – zadnji dan. Prejeli bodo spričevala, nato pa jih bo večina lahko za dva meseca pozabila na šolo in šolske obveznosti.

Ena izmed slovenskih učiteljic pa je za svoje učence pripravila kar obširen seznam domačih nalog, ki da jih morajo opraviti med počitnicami. »Pa je spet prišel čas ... Učenci morajo tudi med počitnicami obvezno opraviti domačo nalogo!« je 'zagrozila' učiteljica, a že ob prvih besedah prebiranja njenega seznama postane jasno, da ne gre za nikakršno duhomorno domačo nalogo.

Učiteljica je svojim učencem med drugim namreč za domačo nalogo naložila, da morajo zjutraj dolgo spati, se igrati s prijatelji, ušpičiti kakšno lumparijo, skočiti v blatno lužo, prebrati kakšno knjigo, se namočiti v morje (ali pa domači lavor), presenetiti starše in pospraviti stanovanje, kolesariti in plesati, obiskati babico in dedka, se veliko smejati in polizati tono sladoleda. Najpomembnejšo nalogo pa je pustila za konec: pogrešati svojo ljubo učiteljico.

Zapis učiteljice. FOTO: Zajem zaslona
Zapis učiteljice. FOTO: Zajem zaslona

Zapis učiteljice je na spletu naletel na odobravanje, gotovo pa so s tako domači nalogo za počitnice zadovoljni tudi njeni učenci.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije