Predstavitvena informacija

Slovenka je postavila rekord z izgubo kilogramov v Evropi!

Objavljeno 25. julij 2018 07.56 | Posodobljeno 25. julij 2018 07.57 | Piše: P. Š.
Mediji v Veliki Britaniji vedno pogosteje poročajo o hitri izgubi kilogramov pri osebah, ki se bojujejo z dolgoročno čezmerno težo.
Vse to se dogaja zaradi inovativne metode, ki so jo razvili strokovnjaki v Rusiji. Tudi osebe z najbolj trdovratnimi maščobnimi zalogami s pomočjo te inovativne terapije izgubljajo odvečno težo, pridobijo vitko postavo in jo uspešno obdržijo.

Rekord je postavila Slovenka!

Kljub izjemnim rezultatom, o katerih poročajo Britanci, najboljši rezultat izgube teže pripada 29-letni Slovenki Klari. Z inovativno metodo je izgubila že 23 kilogramov brez posebne diete ali vadb. Njena radikalna izguba teže ni imela stranskih učinkov in se ni končala z jo-jo učinkom. Klara že štiri mesece uspešno vzdržuje svojo težo in je ponosno predstavila svojo novo, vitko postavo!

Klara, 29 let:

Imela sem občutek, da kilograme izgubljam iz ure v uro. Vsak dan sem se počutila lažja in maščobne zaloge so izginjale z bokov in trebuha. Lahko bi rekla, da se je moje telo pretvorilo v stroj za »kurjenje« kalorij.


Kako je mogoče, da je izgubila 23 kilogramov tako hitro in kaj je ta revolucionarna metoda britanskih nutricionistov?
 

image
Klara 29 let

Klarina izkušnja:

Moja prehrana in življenjski slog definitivno nista ugodna za izgubo kilogramov. Večji del dneva sedim v pisarni in se ne udeležujem treningov. Poleg tega pa vsak večer z veseljem ugriznem v čokolado ali kakšno drugo sladkarijo. Nikoli nisem spadala med ženske s suho ali atraktivno postavo. Mojega moža to nikoli ni motilo, ampak videla sem, da ga ne privlačim več kot nekoč. Pogosto je pogledoval za bolj drobnimi ženskami in moje samospoštovanje je počasi začelo upadati. Slišala sem ga celo, ko je v pogovoru s prijatelji rekel:
»Klara ni ravno manekenka. Če bi imela 10 ali 15 kilogramov manj ...«
 
Počutila sem se preobilna, neatraktivna in preprosto grda. Čeprav to, kar je rekel, ni bilo lepo, sem se zavedala, da sem se v zadnjih letih zanemarila. Že nekajkrat sem si postavo poskusila povrniti s strogimi dietami in omejevanjem sladkorja in ogljikovih hidratov. Vsak poskus se je končal neuspešno. Preveč rada imam hrano in preprosto ne uživam v športu. V nekem trenutku sem začela nositi oblačila v številkah 42–44 in nakupovanje mi ni več dajalo zadovoljstva; vsa oblačila so bila premajhna, kazala moj celulit ali čudno oblikovala mojo postavo. Težko bi zamerila možu, da so njegov pogled ujela urejena, vitka dekleta.
   

Moj trenutek resnice je prišel 12. februarja.


Točno se spominjam ponedeljkovega sončnega jutra. Čeprav je bila zima, je bilo toplo in prijetno. Razmišljala sem o prihajajočem poletju, dopustu in plaži, kjer se bom morala pokazati v bikiniju. Takrat še nisem vedela, da bo ta dan prinesel tako veliko spremembo v mojem življenju..

Popoldne sem odprla paket, ki mi ga je poslala sestra, ki živi v Londonu. Našla sem škatlico s tabletkami in košček papirja, na katerem je pisalo: »Poskusi, Klara. Zame si vedno lepa. Postavo se lahko vedno oblikuje. Nikoli ni prepozno. :) Pošiljam ti:

Svetovni HIT leta za hujšanje

 
Tabletke, ki sem jih prejela v paketu, so vsebovale eno najbolj dragocenih naravnih snovi: črno smolo iz Rusije. Pravijo, da izvleček črne smole vsebuje številne minerale, ki na telo delujejo pomladitveno in oblikujejo postavo. Začela sem prebirati članke o tem na internetu – odkrila sem, da zelo majhne količine čiste črne smole povečajo metabolične funkcije za 80 do 85 %. Še več, črna smola pomaga pri prebavi maščob in ogljikovih hidratov – točno to, kar sem potrebovala za svoje vsakodnevne navade. Ali je to razlog, da prej nisem izgubljala teže?
 
Ko mi je sestra poslala te tabletke, v Sloveniji MumioXT še niso bile na voljo. Pred sabo sem imela tri škatlice – popolnoma brezplačno sem dobila set za intenzivno topljenje maščobe. Nisem želela izpustiti te priložnosti. Vsak dan sem pred zajtrkom vzela eno tabletko MumioXT. Vsak dan sem izgubljala kilograme, čeprav nisem spremenila svojih prehranskih navad ali kar naenkrat postala aktiven športnik.

»Čutila sem, kako se mi postava spreminja. Maščobe so se enostavno topile.«

 
Že po dveh tednih tretmaja sem opazila, da se je moje telo spremenilo v pravi stroj za kurjenje kalorij. Najhitreje sem rezultate videla na bokih in trebuhu, ki se je vsak dan zmanjševal. Poleg izgubljenih kilogramov pa je izginjal tudi celulit. Po enem samem mesecu ni bilo niti sledi o njem.

Moja stegna so postala vitka in po dveh mesecih tretmaja je tehtnica pokazala 54 kg! Izgubila sem 23 kilogramov. Moja oblačila so zdaj velikosti S-M – počutim se privlačno, vitko in ženstveno. Moj mož je končno spet navdušen in nor name. Hvali se pred svojimi prijatelji in jaz sem srečna, ker lahko ljudem pokažem svojo novo postavo. Moje življenje je zdaj 100-krat boljše.
 

Klara iz Domžal (29 let) je izgubila kar 23 kilogramov v dveh mesecih s samo dvema tabletkama MumioXT dnevno.


Dr. Michael Smith odkriva skrivnost za učinkovitostjo MumioXT
 
image
Dr. Michael Smith
 
Za komentar smo prosili dr. Michaela Smitha, ki uporablja MumioXT za zdravljenje debelosti na svoji kliniki. Kaj je fenomen MumioXT?
 
»Moč sestavin za hujšanje MumioXT je v aktivnih snoveh, ki so samo v črni smoli, najdeni v gorovju Atai. Izjemna koncentracija mineralov pospeši metabolizem in poveča izgorevanje maščobe in ogljikovih hidratov. Zato je proces hujšanja izjemno hiter in učinkovit tudi pri ljudeh, ki niso spremenili svojih prehranskih navad ali povečali telesne aktivnosti.«
 

MumioXT zmanjšuje maščobne zaloge

image
Dives

Vsak organizem shranjuje tri vrste maščobe. Najbolj problematična je okoli trebuha, zadnjice, bokov in stegen. Vsak, ki je poskušal izgubiti odvečne kilograme, ve, kako težko se je znebiti maščobe okoli teh delov telesa. Težava je v tem, da se tradicionalne metode ne osredotočajo na zmanjšanje nepotrebnih kalorij, ampak na zmanjšanje potrebe po njih. Aktivne sestavine v MumioXT omogočajo topljenje maščobe in ogljikovih hidratov iz hrane brez zmanjševanja kalorij. Maščobe se »kurijo« v maščobnih zalogah – zato je ta tretma tako zelo učinkovit.
 

Hujšanje z MumioXT je trikrat hitrejše kot z drugimi metodami!

 
Uravnotežena dieta z dodatkom MumioXT prinese trikrat hitrejši učinek hujšanja kot tradicionalne metode in pripravki. Dejstvo, da se rezultati med tretmajem z MumioXT pokažejo že po enem tednu, je dokaz, da ta metoda deluje bolje kot alternativne metode.

Pripravek deluje na tri pomembna področja:

  • poveča hitrost topljenja maščobe in ogljikovih hidratov
  • pospešuje zmanjševanje telesne maščobe s kritičnih delov – trebuha, stegen, bokov in zadnjice
  • učvrsti kožo in zmanjšuje celulit in strije

Zaključek

 
Če še vedno dvomite v uspeh te diete, jo preprosto morate poskusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudje uspejo s to dieto.
 
POSEBNA PONUDBA: Bralci Slovenskih Novic lahko MumioXT naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni) in prihranite kar 50%!
Naročite ga lahko naKlikni in naroči svoj MumioXT! ( 
Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene.

Pohitite z naročilom, da si zagotovite svoj MumioXT pravočasno pred poletje

Naročnik oglasa je Dives Group LTD.

 
Deli s prijatelji