Predstavitvena informacija

Ski)Hit smučarska vozovnica. Preverite!

Smučarska območja vzhodne Tirolske na južni strani Alp z neskončnimi kilometri smučarskih prog, na katerih je sneg zagotovljen, skrbijo za nepozabno zimsko smučarsko zabavo – brez dolgih čakalnih vrst pri vlečnicah in žičnicah ter gneče pri spustu po belih strminah. 
Fotografija: FOTO: Schultz-ski.at
Odpri galerijo
FOTO: Schultz-ski.at

Privoščite si smučanje na visoki ravni ter izkoristite dobro razmerje med ceno in kakovostjo storitev – za vse generacije in želje. Še posebej dobro je tukaj poskrbljeno za družine, na primer v hotelu Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian****, prijaznem do družin, ali luksuznem hotelu Gradonna Mountain Resort****.
Prvi družinski velnes hotel vzhodne Tirolske, hotel Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian, je simbol vzhodnotirolske gostoljubnosti. Gostje lahko izbirajo med studii z ločenimi spalnicami, junior suitami s kombiniranimi dvoposteljnimi sobami ali premium suitami. Tudi hotelska velneška rezidenca postavlja visoka merila z novim zasebnim spajem, otroškim notranjim bazenom in ekskluzivnim območjem s savnami. V ceno prenočitve sta vključena tudi 12-urno varstvo otrok in prost vstop v Teenie Club 12+. 

FOTO: Schultz-ski.at
FOTO: Schultz-ski.at


Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel zagotavlja luksuz na snegu in predstavlja sanje vsakega zimskega športnika. Letovišče, v katerem niso dovoljeni avtomobili, ponuja neposreden dostop do smučarskega območja Großglockner Resort Kals-Matrei, ki je bilo že večkrat odlikovano za svojo raznolikost in prijaznost do družin. Za majhne goste od treh let je na voljo celodnevno varstvo.



FOTO: Schultz-ski.at
FOTO: Schultz-ski.at


Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije