Predstavitvena informacija

Zaslužite vsak dan!

Letošnja jesen pri Športni loteriji je posebej zanimiva – poleg bogatejše ponudbe igralce razveseljujejo še s stavami v živo in napovedmi dirk konj.
 
Fotografija: Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. FOTO: Getty Images/istockphoto

V ospredju nadgrajene ponudbe Športne loterije sta v tem tednu zagotovo nogomet in košarka; slovenski nogometni reprezentanti se znova predstavljajo v Ligi narodov, čez lužo pa bosta v soju luči ameriške košarkarske lige NBA zasijala Luka Dončić in Goran Dragić.
 
Čez lužo bosta v soju luči ameriške košarkarske lige NBA zasijala Luka Dončić in Goran Dragić. FOTO: Getty Images
Čez lužo bosta v soju luči ameriške košarkarske lige NBA zasijala Luka Dončić in Goran Dragić. FOTO: Getty Images
Vsi nestrpno pričakujemo tudi vrnitev zimskih športnikov. Verjamemo, da so toplejše vreme izkoristili za temeljite priprave in nas bodo kmalu navduševali z vrhunskimi rezultati; uvodna tekma alpskih smučarjev in smučark bo že konec oktobra v Söldnu.

Stave v živo so podprte s storitvijo <em>live sports center</em>, ki grafično in s podrobno statistiko dogajanja omogoča spremljanje športnih dogodkov, ki so trenutno v teku.) FOTO: Športna loterija Slovenije
Stave v živo so podprte s storitvijo live sports center, ki grafično in s podrobno statistiko dogajanja omogoča spremljanje športnih dogodkov, ki so trenutno v teku.) FOTO: Športna loterija Slovenije

V ponudbi Športne loterije so zaživele tudi napovedi dirk konj. Sodelovanje z uglednim mednarodnim ponudnikom PMU igralcem ponuja možnost visokih dobitkov, posebej atraktiven je Super+ v vrednosti 1.000.000 evrov. Pri napovedih konjskih dirk se stavi na rezultat posamezne dirke; v napovedi izberete dirko, vrsto napovedi in konje, ki se bodo uvrstili na prva mesta, oziroma vrstni red konj na končani dirki. Na vašo uspešnost pa lahko vpliva veliko dejavnikov (forma, hendikep, starost, spol itd.) – bolj podrobno se z njimi seznanite na spletni strani www.e-stave.com. Dirke si lahko na spletni strani Športne loterije tudi ogledate.

V ponudbi Športne loterije so zaživele tudi napovedi dirk konj. FOTO: Bongarts/getty Images
V ponudbi Športne loterije so zaživele tudi napovedi dirk konj. FOTO: Bongarts/getty Images

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, je ta dejavnost edinstven vir sredstev za invalidske, humanitarne in športne organizacije. Športna loterija je ponosni pokrovitelj slovenskega športa – trudijo se, da so prisotni na različnih športnih področjih in ravneh. Obenem pa se zavedajo, da je velik del družbene odgovornosti odgovorno prirejanje iger na srečo. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije