Revoz zvečer ustavlja proizvodnjo

Kdaj jo bodo ponovno zagnali, ni mogoče napovedati.
Fotografija: V Revozu ustavljajo proizvodnjo. FOTO: Gašper Boncelj
Odpri galerijo
V Revozu ustavljajo proizvodnjo. FOTO: Gašper Boncelj

»Glede na trenutno dogajanje, povezano s širjenjem koronavirusa, in v skrbi za zdravje zaposlenih, se je vodstvo podjetja Revoz odločilo, da danes ob 22. uri zaustavi proizvodnjo,« so sporočili iz novomeškega podjetja. Sodelavce je Revoz pozval, naj ostanejo doma in sledijo navodilom pristojnih državnih organov.

Trenutno ni mogoče oceniti, kdaj bodo vzpostavljeni pogoji za ponovni zagon proizvodnje. To bo odvisno tako od razmer v državi kot od odločitev matične Skupine Renault, so dodali.

»Seveda si bo podjetje, tako kot celotna Skupina Renault, prizadevalo vzpostaviti poslovanje takoj, ko bo to mogoče. Potem ko bo kriza mimo, bo v dogovoru s socialnimi partnerji sprejelo vse potrebne ukrepe, s katerimi bo zagotovilo ustrezno delovanje in odgovorilo na pričakovanja svojih kupcev,« so še zapisali in dodali, da bodo o vseh ključnih informacijah o dejavnosti Revoza in ponovnem zagonu tako zaposleni kot partnerji obveščeni prek mobilne aplikacije in spletne strani podjetja.

Francoski avtomobilski koncerni, tudi Renault, so v ponedeljek sprejeli odločitev, da ob 15-dnevni izolaciji, ki jo je razglasil predsednik Emmanuel Macron, ustavijo proizvodnjo v Franciji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije