VOZNIKI IZGUBLJAJO ŽIVCE

Prometni kolaps sredi Ljubljane: Vse stoji!

Ceste so polne pločevine, ki se nikamor ne premakne.
Fotografija: Gneča na Tivolski cesti. FOTO: T. K.
Odpri galerijo
Gneča na Tivolski cesti. FOTO: T. K.

LJUBLJANA – »Sredi Ljubljane vse stoji, nikamor se ne premaknemo,« sta nam sporočili dve bralki. Tudi objave na spletnih omrežjih dokazujejo, da je Ljubljana ob najprometnejši uri v dnevu povsem obstala. Razlogov je verjetno več, a eden od njih je zagotovo, da so danes za ves promet zaprli prometno obremenjeno križišče Parmove in Samove ulice v Ljubljani, ki povezuje Šiško in Bežigrad.

FOTO: Zaslonski posnetek
FOTO: Zaslonski posnetek

Promet je povečan zlasti na ljubljanski obvoznici, saj je obremenjena skoraj celotna obvoznica, in na cestah, ki vodijo iz mestnih središč. »V 10 minutah sem se premaknila za 20 metrov,« je potarnala bralka. Tudi druga se je ujela v gnečo, saj ji je v 20 minutah uspelo prevoziti le slabih 100 metrov.

Zapora na križišču Parmove in Samove ulice bo trajala predvidoma do nedelje, obvoz pa je urejen po Dunajski in Celovški cesti, zaradi česar na več ljubljanskih cestah nastajajo neznosne gneče.


Zastoji pred Brezovico zaradi prometne nesreče. FOTO: N. K., bralka poročevalka
Zastoji pred Brezovico zaradi prometne nesreče. FOTO: N. K., bralka poročevalka

Prometna nesreča na primorski avtocesti

Na primorski cesti pred priključkom Logatec proti Kopru promet ovira prometna nesreča. Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica proti Kopru so odstranili, a ostaja večkilometrska kolona, ki sega na južno obvoznico do razcepa Malence in na zahodno obvoznico do razcepa Kozarje. Občasno zaradi varnosti zapirajo predor Šentvid na gorenjski avtocesti.



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije