Predstavitvena informacija

Prava zabava in dobra hrana na Festivalu nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

Vsi mladi pa tudi tisti, ki ste mladi le po srcu, se boste strinjali, da ga ni čez pravo zabavo in odlično hrano. Prav za vas, ki veste, kaj pomeni dobra zabava, hkrati pa ne želite zanemariti niti svojih brbončic, v BTC City Ljubljana pripravljamo dogajanje, ki ga ne boste zlahka pozabili.
Fotografija: Na Trgu mladih se bo ustavil kultni Beer Bulli. FOTO: BTC
Odpri galerijo
Na Trgu mladih se bo ustavil kultni Beer Bulli. FOTO: BTC

Petek, 19., in sobota, 20. oktobra, bosta v BTC City Ljubljana rezervirana za Festival nakupov in zabave.
Gurmanski navdušenci boste svoje želodčke lahko razvajali pri več kot 70 ponudnikih na območju celotnega BTC City. Prepričani smo, da pestra kulinarična ponudba ne bo ravnodušnega pustila prav nikogar in da bomo lahko zadovoljili čisto vsak okus.
Retro fliper FOTO: BTC
Retro fliper FOTO: BTC
Še posebej pestro bo v Kulinaričnem parku, kjer poleg odlične hrane za vse obiskovalce pripravljamo tudi različne zabavne retro aktivnosti. Vsi, ki boste v eni od hišic kupili hrano ali pijačo, boste ob nakupu prejeli še kupon, ki ga boste lahko zamenjali za žeton, z njim pa si na džuboksu zavrteli svojo priljubljeno pesem ali pa odigrali igro na retro aparatu za fliper.
Poskrbeli bomo tudi za zabavne aktivnosti. FOTO: Iztok Dimc
Poskrbeli bomo tudi za zabavne aktivnosti. FOTO: Iztok Dimc

In ker vemo, da gresta okusna hrana in dobra zabava z roko v roki, pestro dogajanje pripravljamo tudi na Trgu mladih. Obiskovalcem bodo na voljo številne jesenske dobrote, uživali pa bodo tudi v raznovrstnem zabavnem programu. Na Trgu mladih se bo ustavil kultni Beer Bulli, za lačne želodčke pa bosta poskrbela priljubljena lokala Soba Room in Hot Horse, ki za obiskovalce pripravljata akcijsko ponudbo hrane in pijače po ugodnih cenah.
Tudi otrokom ne bo dolgčas. FOTO: Aleksandar Domitri
Tudi otrokom ne bo dolgčas. FOTO: Aleksandar Domitri

Četudi bodo trgovine svoja vrata zaprle ob 21. uri, zabave še zdaleč ne bo konec. Vse obiskovalce, ki obožujejo dobre ritme, v petek, 19. oktobra, ob 22. uri v lokalu Soba Room čaka posebno glasbeno presenečenje, saj bosta nastopila DJ in Miro Todosovski in poskrbela za pravi žur.
 
Petek, 19., in sobota, 20. oktobra, sta rezervirana za pravo zabavo in dobro hrano!


 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije