OB NEDELJAH OSTAJAJO ZAPRTE

Pozor, nekatere trgovine spremenile delovni čas

Odločili so se za podaljšanje.
Fotografija: Jutranje ure so še vedno rezervirane za ranljivejše skupine. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Jutranje ure so še vedno rezervirane za ranljivejše skupine. FOTO: Marko Feist

Po nekajtedenskem skrajšanem delovniku večjih trgovcev so se nekateri od njih odločili za podaljšanje obratovalnega časa. Iz Spara so sporočili, da so se za ta korak odločili zaradi želje mnogih kupcev, ki zaradi prejšnjih časovnih omejitev niso utegnili v miru opraviti nakupa.

Spremenjeni delovni čas velja od četrtka, 9. 4., naprej. Trgovine Interspar bodo obratovale od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, poslovalnice Spar pa od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure ter ob sobotah od 8. do 18. ure. Ob nedeljah ostajajo zaprte vse poslovalnice, prav tako ne boste mogli nakupovati na velikonočni ponedeljek. Enak delovnik kot Spar imajo odslej tudi trgovine Eurospin.


Za podaljšanje obratovalnega časa se je odločil tudi Lidl. Spremenjen delovni čas velja že od danes, kupcem pa bodo odslej vrata odprta od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure. Nedelje ostajajo zaprte.

Trgovci ob tem opozarjajo, da je med 8. in 10. uro ter me 19. in 20. nakup mogoč izključno za ranljive skupine. Zaščiti ukrepi ostajajo, zato pozivajo k nošenju mask, rokavic ter razkuževanju rok. Upoštevajte tudi varnostno razdaljo dveh metrov.



Ostali trgovci za zdaj o spremembah ne poročajo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije