NA VALENTINOVO

Poročna pravljica z vinsko kraljico

Vrtni center Kurbus za valentinovo prvič pripravlja tridnevni dogodek.
Fotografija: Bodoče neveste bodo lahko izbrale poročni prstan.
Odpri galerijo
Bodoče neveste bodo lahko izbrale poročni prstan.

V Vrtnem centru Kurbus na Meleh pri Gornji Radgoni bodo danes, na valentinovo, odprli tridnevno prireditev Poročna pravljica. Vstop je brezplačen, obiskovalcem pa bodo v sodelovanju z različnimi razstavljavci ponudili številne ideje za popolno poroko. »Obiskovalcem, zlasti bodočim mladoporočencem, smo hoteli ponuditi vse na enem mestu, se pravi poročne prstane in obleke, fotografa, gostinsko ponudbo, najem limuzine ter seveda cvetlične dekoracije,« pravi direktorica Vrtnega centra Kurbus Simona Kurbus. Izpostavili bodo aranžerske mojstrovine na temo poročne floristike, ki bodo nastale pod rokami cvetličarjev, aranžerjev in mojstov floristike, torej njihovih sodelavcev. »S cvetjem bomo pričarali različne teme in stile porok, od klasične, romantične, moderne in še katere,« nam je zaupal Primož Petek, idejni vojna poročne floristike.

Foto: Oste Bakal
Foto: Oste Bakal

S Kurbusovimi na Poročni pravljici sodelujejo: Zlatarstvo Kapun, Zdravilišče Radenci – Hotel Radin, Studio Tanja, Frizerski Salon Majda, Limuzina Klemen Valner, Salon Vjenčanica Lidija, Podjetje Arum (blagovna znamka Mura), Video Studio Signal in drugi.
Poročnih šopkov v vrtnem centru zagotovo ne bo manjkalo. Fotografije: Oste Bakal
Poročnih šopkov v vrtnem centru zagotovo ne bo manjkalo. Fotografije: Oste Bakal

V soboto, 16. 2., ob 16. uri bodo obiskovalci lahko spremljali obisk vinske kraljice Slovenije, domačinke iz Gornje Radgone Mete Frangež, s katero bodo lahko pokramljali, nazdravili s kozarcem penine in se posladkali s poročno torto. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije