NOVICE NAGRAJUJEJO

Poletna nagrada za sinovo zabavo

Poletje z Novicami razveselilo učiteljico z vinorodnih hribčkov nad Radenci. Tako lepe nagrade doslej še ni zadela, nam je zaupala Sabina Brumen.
Fotografija: Sabina Brumen z možem Petrom ter sinovoma Anejem in Anžetom FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Sabina Brumen z možem Petrom ter sinovoma Anejem in Anžetom FOTO: Oste Bakal

ZGORNJI KOCJAN – Tokrat se je lepe nagrade, ki jo prispevajo naši poslovni partnerji, razveselila bralka Slovenskih novic Sabina Brumen iz Zgornjega Kocjana, kjer v vinorodnih Kapelskih goricah zorijo najžlahtnejše grozdne jagode. Ko smo jo seznanili z veselo novico, kar ni mogla verjeti, da jo je doletela sreča. »Pogosto pošiljam kakšne kupončke, rešene križanke in podobno, a razen nekaj tolažilnih nagrad z Novic, na katere smo naročeni več kot dve desetletji, doslej še nisem dobila tako lepe nagrade. Res lepe stvari so v paketu, a nekatere, zlasti tiste za na plažo, bodo pač počakale do prihodnjega poletja. Smo se namreč že vrnili z morja in bomo zdaj pač imeli zalogo mazil, zaščitnih krem in podobnih reči za drugo leto. Vse drugo pa bo hitro pošlo,« nam je zaupala Sabina, ki v lepi hiši na najvišjem hribčku Zgornjega Kocjana živi s partnerjem Petrom, ki je zaposlen v Avstriji, ter sinovoma Anejem, ki prav te dni praznuje 10. rojstni dan, in šestletnim Anžetom, ki bo na začetku septembra prvič prestopil prag Osnovne šole Kapela, kjer Sabina poučuje razredni pouk.



Naša nagrajenka skoraj ni prišla do besede, ko je Anej začel razlagati, da bo imel za rojstni dan kar dve zabavi, prvo že danes in drugo v soboto. »Vse te pijače so prav dobrodošle za rojstnodnevno zabavo, tako tudi čipsi, sladke dobrote, pa nekatere igrače, loparčke in frizbi bomo zagotovo preizkusili na praznovanju rojstnega dne s prijatelji,« pove Anej. Seveda tudi njegov bratec Anže ne bo ostal praznih rok.

Za vsakogar nekaj

Nagrada je prišla ravno pravi čas za Anejev 10. rojstni dan. FOTO: Oste Bakal
Nagrada je prišla ravno pravi čas za Anejev 10. rojstni dan. FOTO: Oste Bakal
Nabor nagrad v paketu letošnjega nagradnega poletja s Slovenskimi novicami je izjemno pester in ne glede na to, koliko članov je v družinah nagrajenk in nagrajencev ter koliko so stari, se najde kaj za vsakogar. V nagradnem paketu je namreč kar 17 litrskih ledenih kav, resnično osvežujočega proizvoda Pomurskih mlekarn. Zraven je 27 litrov treh različnih Daninih pijač – immuno, detox in active & fit, ki so kot nalašč za poletne dni. Pijače pa niso samo za potešitev žeje, napitek immuno z okusom pomaranče in breskve ima nameč blagodejen učinek na delovanje vašega imunskega sistema, detox z okusom limone in mete prispeva k boljši presnovi, active & fit, ki ima okus manga, pa bo zmanjšal in blažil utrujenost in izčrpanost. Ker je ob pijači teba kaj prigrizniti, je v nagradnem paketu še 10 vrečk chio čipsa petih različnih okusov, pa Kraševa čokolada, ki se je bodo najbolj razveselili tisti najbolj sladkosnedni. Ker najboljše poletne počitnice marsikdo opiše s temi besedami – ležalnik in dobra knjiga, je v nagradnem paketu še vznemirljivo čtivo, ob katerem se zagotovo ne boste dolgočasili, zagotavljajo pri založbi Beletrina. Nagrad je torej ogromno. Poleg naštetega še kopica Afroditinih izdelkov, kot so gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, deodorant, gel in še in še ter vse, kar potrebujete za na plažo – brisača, torba, ležalna podloga, frizbi, loparčki in pahljača. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije