SLAB GLAS SEŽE DALEČ

Pokleknili pred Šarčevim svetovalcem, poglejte, koliko denarja mu bodo dali

Po odmevnosti zgodbe, kako je bil nategnjen, so mu iz Bookinga vendarle ugodili.
Fotografija: Matej Špehar FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Matej Špehar FOTO: Mediaspeed.net

Gotovo ste že slišali za pregovor, da dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje. Tudi če ga niste, pa ste uporabnik spleta in spletnih omrežij, ste verjetno na lastni koži opazili, da se slabe novice širijo hitro, kot se ogenj s pomočjo bencina.

Pred dnevi smo poročali o slabi izkušnji Mateja Špeharja, ki ga je imela Slovenija priložnost spoznati ob volitvah v državni zbor (DZ), ko je kandidiral na LMŠ (veliki met mu ni uspel in je ostal pred parlamentarnimi durmi). Pred kratkim se je znašel v zagati v Londonu, ko je prek platforme Booking najel prenočišče, ki je bilo na fotografijah videti odlično, na kraju samem pa ga je pričakalo neugodno presenečenje. Nad videnim je bil tako razočaran, da je najeto prenočišče zapustil, saj bivanjske razmere niso bile ustrezne. Z družino si je poiskal novo bivališče, od Bookinga pa je zahteval vračilo plačanega, a je bil zavrnjen. Kljub pregovarjanju mu ni uspelo. Na koncu je svojo zgodbo objavil na facebooku, pri razširjanju njegove besede pa smo mu pomagali tudi pri Slovenskih novicah. In pri tem smo bili očitno uspešni. Špehar, ki je svetovalec stranke LMŠ, je namreč objavil, da bo njegov račun in račun nekoga drugega (obljubil je, da bo, če mu bodo denar vrnili, ta šel v dobrodelne namene) kmalu bogatejši.


 
Preberite tudi:
Šarčevega svetovalca debelo nategnili v Londonu

Njegov zapis, ki je navdušil mnoge, se glasi takole (nelektorirano):

»No, če si dost siten in vztrajaš pri svojem več kot mesec dni, kljub neštetim negativnim odgovorom Bookinga, na koncu vseeno zmaga pravica. Ne slepim se, da so kar naenkrat postali prijazni do uporabnika - bolj verjetna je razlaga, da je objava fotografij tu na FB, vaši odzivi in članek na to temo v Slovenskih novicah naredil premik.«

Booking mu zdaj ponuja dobroimetje 340 funtov ali pa nakazilo na njegov račun.

Z vztrajnostjo je vse mogoče, mar ne?

​Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije