ŠTUDENTI

Pohitite, da ne zamudite in ostanete brez strehe nad glavo

Iztekajo se roki za prijavo oziroma za podaljšanje bivanja v študentskih domovih.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen, Delo

MARIBOR, LJUBLJANA – Študentski domovi Univerze v Mariboru obveščajo, da se v četrtek, 16. avgusta, izteka rok za prijavo na razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov v Študentskih domovih Univerze v Mariboru za študijsko leto 2018/2019 (za pošiljanje priporočeno po pošti do 21. avgusta 2018).

Prijava na razpis je možna na spletnem portalu eVŠ (http://portal.evs.gov.si/bivanje), razpis in vse dodatne informacije v zvezi s prijavo za bivanje pa so objavljene na spletni strani Študentskih domov Univerze v Mariboru (www.studentskidomovi.um.si). Študentski domovi Univerze v Mariboru nudijo študentom 2663 ležišč, cene bivanja pa se gibljejo med 73,50 in 138 evri. Prednostni seznam študentov za vselitve bo objavljen v sredini septembra na spletni strani študentskih domov, na domači naslov pa bodo študenti prejeli odločbo, nato še vabilo na vselitev.

Vlogo lahko oddate prek eVŠ 

Prav tako 16. avgusta se izteče razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih v Ljubljani in pri zasebnikih za študijsko leto 2018/19. Do izteka roka morajo zainteresirani, ki želijo pridobiti subvencijo, izpolniti prošnjo za bivanje na spletnem portalu eVŠ (https://portal.evs.gov.si/bivanje/).
 
V ŠOU priporočajo, da z oddajo vloge ne čakate na zadnji dan. Prošnjo za sprejem in podaljšanje bivanja študent lahko odda prek elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ https://portal.evs.gov.si/bivanje/. Telefonski številki za vse dodatne informacije sta: 01 530 6027 in 01 530 6028 in e-pošta: pisarnazasd@stud-dom-lj.si

Do 20. septembra pa je odprt razpis za sprejem in podaljšanje bivanja mladih raziskovalcev in štipendistov v Javni zavod Študentski dom Ljubljana.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije