BRALCI POROČEVALCI

Počilo na primorki, bralka sporoča: Bilo je videti grdo

Nastaja daljša kolona.
Fotografija: Zastoj na primorki zaradi nesreče. FOTO: Bralka poročevalka
Odpri galerijo
Zastoj na primorki zaradi nesreče. FOTO: Bralka poročevalka

GABRK – Zaradi prometne nesreče sta na primorski avtocesti med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče proti Ljubljani zaprta vozni in počasni pas. Nastala je kolona, dolga približno tri kilometre. Potovalni čas se podaljša za približno 45 minut, poroča prometnoinformacijski center.

Bralka je sporočila, da »je bilo videti grdo«, kolikor je videla, sta v nesreči udeležena avtomobil s prikolico in še eno vozilo, avtomobil ali tovornjak. »'Svinjske' kolone nastajajo,« je dodala.

Dars opozarja, da bo tudi v prihodnjih dneh promet povečan, predvsem danes popoldne ter v soboto, nedeljo in ponedeljek. Največ prometa in zastojev bo na avtocestah od Avstrije proti Hrvaški in v obratni smeri. Obremenjene bodo tudi ceste iz urbanih središč proti turističnim krajem. Daljše čakalne dobe pričakujejo na večini mednarodnih mejnih prehodov s Hrvaško. Poleg mejnih prehodov v Istri jih bo največ na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje, Jelšane, Starod in Karavanke. Konec tedna bodo na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in Vipavo popolne zapore posameznega smernega vozišča hitre ceste zaradi odstranitve delovne zapore za zgraditev poskusnih polj protivetrne zaščite.
 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije