SUMLJIVA POŠILJKA

Po volitvah panika na Mestni občini Koper, posredovala policija

Zgodilo se je ob 8.19.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Leon Vidic, Delo

KOPER – PU Koper so ob 8.19 obvestili, da je uslužbenka na Mestni občini Koper prejela sumljivo pošiljko, kuverto z alufolijo v obliki tulca. »To je nemudoma dala v vrečko in o tem so obvestili pristojne službe. Trenutno potekajo aktivnosti po določenem protokolu. Uslužbenka je izolirana, prostor je zavarovan,« so sporočili policisti. 

Na kraju incidenta so bili poleg gasilcev tudi policisti in bombni tehniki. Nekaj ur kasneje so sporočili, da pošiljka ni bila nevarna, saj naj bi šlo za nenevarni biološki odpadek.

V Mariboru panika zaradi črnega prahu

O sumljivi pošiljki poročajo tudi iz Maribora. Ob 8.28 so bili policisti namreč obveščeni, da je uslužbenka v enem od podjetij v Mariboru odprla pisemsko ovojnico, iz katere se je usul neznan črn prah, poroča mariborska policijska uprava. O tem so obvestili pristojne službe. Intervenirali so gasilci in policisti, tja pa prihajajo tudi uslužbenci medicinske fakultete iz Ljubljane. Zaradi intervencije je zaprt del Cankarjeve ulice v Mariboru med Razlagovo ulico in Partizansko cesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije