NEOKUSNO?

Po javljanju ertevejevke: roko sta imela skoraj v njenem mednožju (VIDEO)

Gledalka je zgrožena, kako sta navijača naložila novinarko in jo metala v zrak.
Fotografija: Vita Vlašič. FOTO: RTVS, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Vita Vlašič. FOTO: RTVS, posnetek zaslona

Slovenci smo znani po tem, da radi bučno in glasno navijamo za naše športnike. A mnoge ta navijaški duh ponese včasih tudi predaleč.

Da je kolesarska evforija, ki je zajela Komendo in vso Slovenijo, šla čez mejo dobrega okusa, so prepričani tudi številni Slovenci, ki so v soboto spremljali javljanje mlade in simpatične RTV-jeve novinarke Vite Vlašič. Med govorom sta jo za noge prijela navijača, jo dvignila visoko v zrak in začela poskakovati. Čeprav je novinarka obdržala nasmeh, ni bilo videti njeno premetavanje na ramenih dveh neznancev nič kaj prijetno, še manj pa pričakovano.

Vita Vlašič. FOTO: RTVS, posnetek zaslona
Vita Vlašič. FOTO: RTVS, posnetek zaslona
Po tem, ko sta navijača Vito odložila na tla, je bil njen izraz na obrazu bolj kisel, mučno tišino pa je prekinil voditelj oddaje, ki je predal besedo novinarju, ki se je javljal iz Kisovca.

Prizor je v slabo voljo spravil tudi nekatere gledalce. Na znanem slovenskem forumu je ena izmed gledalk napisala. »A je samo mene sram /.../ in a se samo meni zdi do konca sporno, da novinarko RTV-ja med javljanjem v oddajo dvignejo v zrak in jo tam mečejo gor in dol, z rokami praktično v njenem mednožju? Jaz bi jih na njenem mestu tožila,« je zapisala in dodala, da je sicer zelo ponosna na naše športnike, a da je kultura navijanja »živa katastrofa«.

Prizor metanja v zrak si lahko ogledate na videoposnetku:




 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije