INTERVJU

Pivčeva ekskluzivno o odstopu

Ministrica je gostovala na RTV.
Fotografija: Aleksandra Pivec. FOTO: RTV, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Aleksandra Pivec. FOTO: RTV, zaslonski posnetek

Ministrica za kmetijstvo in predsednica Desusa Aleksandra Pivec je gostovala v oddaji na RTV, v kateri jo je Igor Pirkovič temeljito izprašal o aktualnem dogajanju, njenih odločitvah, aferah in odnosih znotraj stranke. Omenila je, da obstaja krog ljudi, ki jim je v interesu, da se umakne iz politike. Od pristojnih institucij pričakuje, da bodo zadeve raziskale.

Pivčeva pravi, da so se 14 dni po medijih objavljale fotografije njenih otrok, in raziskala bo, kakšne so njene pravice glede tega. Ne razume, da se nihče ni obregnil v razgaljanje osebnih podatkov mladoletnih otrok. Spregovorila je tudi o delovanju medijev in o odnosih s poslansko skupino, s strankarskim kolegom in ministrom za zdravje Tomažem Gantarjem. Povedala, da so njuni odnosi precej slabi in hladni.

Pirkovič ji je dejal, naj ekskluzivno pove, kaj bo storila na svetu stranke Desus, ki je sklican za sredo, ona pa je odločno povedala, da ne misli podati odstopne izjave. Če bi to želela storiti, bi to storila takoj po pozivu, sedaj pa tega ne misli narediti. Kot je povedala, si želi, da jo razreši kongres stranke, ki jo je tudi ustoličil. To bi trajalo približno mesec in pol. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije