Predstavitvena informacija

Pekarna SPAR s širokim izborom pekovskih dobrot in nagrad

Objavljeno 12. marec 2018 09.54 | Posodobljeno 14. marec 2018 14.04 | Piše: P. I.
Z dobrim kruhom se dan začne! Iz Pekarne SPAR že 10 let diši po kruhu vrhunske kakovosti. SPAR je edini slovenski trgovec z lastno pekarno, vsako leto pa v svojo zbirko dodaja nova priznanja in nagrade.
Pekarna SPAR s širokim izborom pekovskih dobrot in nagrad
SPAR Pekarna FOTO: Spar Slovenija
Pekovski in slaščičarski mojstri Pekarne SPAR se namreč zavedajo, da sta inovativnost in svežina ključnega pomena, zato se za vas trudijo prav vsak dan. Dnevno pripravijo več kot 120 vrst svežega kruha, hrustljavega pekovskega peciva in sladkih slaščičarskih dobrot. Pri peki uporabljajo sestavine najvišje kakovosti, saj le tako lahko vedno znova zagotavljajo užitek v omamnem vonju in okusu vseh izdelkov.


Dobro blago se samo hvali, vrhunski kruh pa tudi

Kakovost izdelkov Pekarne SPAR je vsako leto prepoznana in nagrajena s priznanjem odlične kakovosti. V trgovinah SPAR in INTERSPAR vam je na voljo kar 27 izdelkov, nagrajenih z zlatim priznanjem za kakovost, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Med njimi je kar 10 izdelkov z zlatim priznanjem za kakovost plod vrhunskega dela Pekarne SPAR. To so Matjažev hlebec, Matjažev beli hlebec, Sitarjev hlebček, pirin kruh, beneški kruh, nogometni kruh, kmečka bela štruca, polnozrnata žemlja, SPAR Premium tradicionalna baguetta in kremna rezina. Verjamemo, da ste marsikaterega izmed nagrajenih izdelkov že poskusili in že veste, zakaj so si zaslužili priznanja!

Že tretje leto zapored pa je bil izdelek Pekarne SPAR izbran za inovativno živilo leta. Letos je to prestižno priznanje dobilo pekovsko pecivo Kalčko. Gre za hrustljavo pekovsko pecivo z velikim deležem semen (vsebuje hrustljava nakaljena in posušena ajdova, lanena in pšenična semena in kosmiče pšeničnih kalčkov) in zmanjšano vsebnostjo soli. Privoščite si ga za zajtrk, okusno malico ali hrustljavo večerjo in se prepričajte o njegovem vrhunskem okusu.

Slaščice Pekarne SPAR ̶ sveže, okusne, ročno narejene

Slaščičarke in slaščičarji Pekarne SPAR vsak dan za vas pripravijo več kot 40 vrst svežih, okusnih slaščic. Mnoge izmed njih so ročno narejene. Izbirate lahko med raznimi čokoladnimi ali sadnimi okusi ̶ za prav vsako priložnost boste našli svojega! Kadar pa se ne morete odločiti med sadno in čokoladno razvado, izberite kremno rezino Pekarne SPAR, eno od dobitnic zlate nagrade za kakovost. Ne boste razočarani!
Več na www.spar.si.
 
Deli s prijatelji