Odprite sef, v njem vas čaka lepa nagrada!

Začenjamo novo nagradno igro Sef Slovenskih novic. Uganite pravilno kombinacijo, saj ne bo tako težko.
Fotografija: Prava kombinacija pripelje do evrov. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Prava kombinacija pripelje do evrov. FOTO: Guliver/Getty Images

Epidemija novega koronavirusa nas je zaprla v stanovanja, hiše, življenje je skorajda čez noč obrnila na glavo, v drugačno resničnost. Marsikdo je v času epidemije covida-19 izgubil službo, prenekateremu so znižali plačo, življenje je postalo še težje. Počasi se vendarle vračamo v stare tirnice, ukrepi se rahljajo, a za marsikoga ne bo več enako kot prej. Vendar za dežjem vedno posije sonce, pravijo, in tudi epidemije bo – držimo pesti, da čim prej – konec.


Z malo sreče je nagrada lahko vaša!
Z malo sreče je nagrada lahko vaša!
Čas karantene smo preživljali vsak po svoje, družine z otroki so iz omar potegnile družabne igre, od kart in domin do spomina in monopolija. Da imamo pri Slovenskih novicah radi igre, še posebno nagradne, je dobro znano, kmalu, natančneje naslednji ponedeljek, bomo začeli prav posebno, povsem nova bo, take se še nismo igrali. Prepričani smo, da vam bo nagrada, če boste izžrebani, seveda, še kako prav prišla. V vašem in našem najljubšem časopisu organiziramo nagradno igro Sef Slovenskih novic, v kateri bomo skupno podarili kar 2500 evrov bruto! In kaj vam je storiti? Prav težko ne bo, kot pri vseh dosedanjih igrah Slovenskih novic so tudi tokrat pravila preprosta: uganiti morate pravilno kombinacijo številk, tisto torej, ki bo odprla vrata sefa in razkrila nagrado. Kombinacijo morate vpisati v prijavnico, to pa izpolnjeno poslati na naš že dobro znani naslov Dunajska cesta 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Sef Slovenskih novic.


Tako, preprosto, kajne? Ne pa ni, zmajujete z glavo, koliko vendar je možnih kombinacij, pravite ... A le mirno, le res dobro poglejte in pomislite in številke vpišite v prijavnico. To poiščite na straneh našega časnika vsak dan od 18. pa do 30. maja, žreb bo 2. junija. Morda bodo srečne zvezde naklonjene prav vam in boste eden od petih srečnežev, ki jim bo pravilna kombinacija prinesla 500 evrov bruto. Igrate se lahko tudi prek spleta, kombinacijo lahko vpišete tudi na promo.delo.si/sef. Imena srečnih dobitnikov bomo kot vselej objavili v časopisu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije