Ob jubileju prenovljeni Maestoso (FOTO)

Ob letošnji 440-letnici Kobilarne Lipica bodo odprli prenovljeni hotel; štiri zvezdice superior, 139 sob, pet kongresnih dvoran, notranji in zunanji bazen ter velnes center.
Fotografija: Hotel Maestoso po prenovi FOTO: Enota
Odpri galerijo
Hotel Maestoso po prenovi FOTO: Enota

Prenovljeni hotel Maestoso bo s svojo sodobno in drzno zunanjo podobo sledil edinstvenemu ambientu lipiškega posestva z belimi ograjami in zeleno naravo. Z unikatnim interjerjem bo gostom ponudil priložnost za druženje, sproščen klepet in oddih, obenem pa jih bo popeljal v svet konj in konjeništva.

Recepcija novega hotela Maestoso bo prostor, kjer lahko spoznamo nove prijatelje. Število sob se bo podvojilo, trije tipi sob pa bodo ponujali tri sloge oziroma doživetja. Športni bo namenjen ljubiteljem konjeništva, golfa, pohodništva in kolesarjenja po Krasu. Družinske sobe bodo pritegnile vse, ki bodo v Lipici želeli preživeti dragoceni čas z otroki in najbližjimi, superior sobe pa bodo v hotelu s štirimi zvezdicami superior razvajale z dodatnim udobjem. Gostom bosta na voljo zunanji in notranji bazen. Zadnji bo z dimenzijami 25 krat 12,5 m pritegnil vse, ki si želijo okrepiti telo, medtem ko se v zeleni oazi miru prepustijo sprostitvi.

Bodoča recepcija FOTO: Enota
Bodoča recepcija FOTO: Enota

Prenovljeni Maestoso bo namenjen širokemu spektru gostov iz Slovenije in z vsega sveta, saj prinaša drzen dizajn studia Enota, d. o. o., obenem pa razvajanje v svežini in lepoti zelenega posestva Lipice z več kot 300 belimi lipicanci. Poleg izjemne dediščine in lepote konj obeta širšo ponudbo za goste, ki želijo raziskovati Kras, in prinaša različna doživetja, tako s področja dobrega počutja kot tudi športnih, konjeniških in zabavnih vsebin, s katerimi zaokroži zgodbo o Krasu.

Hotel bo imel notranji in zunanji bazen. FOTO: Enota
Hotel bo imel notranji in zunanji bazen. FOTO: Enota

Direktor Holdinga Kobilarna Lipica Matej Oset je povedal, da je prenova hotela ena od osrednjih prednostnih nalog Kobilarne Lipica leta 2020, ko bo ustanova praznovala 440-letnico: »Naš načrt je, da se hotel Maestoso prenovi v najkrajšem možnem roku, kar bo mogoče pod pogojem, da bodo vsi postopki izvedeni z maksimalno angažiranostjo vseh sodelujočih. To bo zaokrožitev ponudbe in uresničitev ambicije, da Lipica postane osrednji turistični akter kraške regije.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije