NORIŠNICA NA CESTAH

Kri tekla na slovenskih cestah, ugasnili kar dve življenji

Voznik je z nevarno vožnjo ogrožal promet na avtocesti, pri Železnikih močno počilo.
Fotografija: Malo po poldnevu je trčilo, ugasnili sta dve življenji (simbolična fotografija). FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
Malo po poldnevu je trčilo, ugasnili sta dve življenji (simbolična fotografija). FOTO: Igor Mali

Ob 12.07 se je med Bukovico in Dolenjo vasjo v občini Železniki zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi izgubili življenje.

Gasilci PGD Škofja Loka so zavarovali kraj prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebno vozilo in motorno kolo. Na vozilu so odklopili akumulator in pomagali reševalcem NMP Škofja Loka.

Cesta zaprta

Zaradi prometne nesreče je cesta Škofja Loka–Železniki med Bukovico in Dolenjo vasjo zaprta, poroča kranjska policijska uprava. Obvoz za osebna vozila je možen preko vzporednih lokalnih cest. Za avtobuse in tovorna vozila nad 7,5 tone obvoza ni. Predvidena je daljša zapora, dve do tri ure ali več.

Noro početje

Dogajanje na naših cestah danes je zelo pestro. Poročali smo o trčenju avtomobila in vlaka na Dolenjskem, na gorenjski avtocesti pa je nekdo z nevarno vožnjo ogrožal ostale udeležence v prometu. »Voznik z nevarno vožnjo ogroža promet na gorenjski avtocesti od Šmartnega proti Ljubljani. Vozite previdno!« je malo pred 14. uro opozarjal prometnoinformacijski center.

Na gorenjski avtocesti je med priključkoma Brezje in Kranj zahod spremenjena prometna ureditev v obe smeri. Proti Jesenicam promet poteka po dveh zoženih pasovih, proti Ljubljani pa po enem pasu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije