Poletje s Slovenskimi novicami

Novice delijo bogate nagrade

Sodelujte v nagradni igri in si zagotovite paket za brezskrbno preživljanje počitniških dni!
Fotografija: Nagradni paket, v katerem mrgoli slastnih, osvežujočih ter priročnih poletnih stvari. FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
Nagradni paket, v katerem mrgoli slastnih, osvežujočih ter priročnih poletnih stvari. FOTO: Igor Mali

Vročinski val, ki nas je zajel v teh dneh, ne pomeni samo vremenskih in zdravstvenih nevšečnosti, s katerimi se hočeš nočeš moramo spopasti, ampak je to že tradicionalna napoved vročega nagradnega poletja s Slovenskimi novicami! Če kdo, je prav dnevnik z najvišjo naklado na Slovenskem tisti, ki je znal v teh pasjih obdobjih že tolikokrat osvežiti in razveseliti, polepšati in razvajati. Koliko hektolitrov pijače, smo zadnjič premišljevali, smo že raznosili našim zvestim bralkam in bralcem? In ker najzvestejši tega zlepa ne pozabijo, se Slovenske novice seveda z veseljem vračajo in nagrajujejo. Samo nekaj sreče boste potrebovali, in že bo na vaša vrata potrkal novinar s prelepo, predvsem pa bogato nagrado, ki vam bo polepšala življenje v poletnih dneh.

In tudi zato smo letošnjo nagradno igro, ki bo potekala vsak dan od danes do četrtega avgustovskega dne (takrat bo v Slovenskih novicah ter na spletni strani Slovenskih novic objavljena še zadnja prijavnica), poimenovali Poletje s Slovenskimi novicami! Četudi bo še takšna vročina, boste srečni nagrajenci zagotovo dobro oboroženi pričakali konec pripeke, ne samo to, tudi počitnic, doma, na morju ali kje drugje. V nagradnem paketu boste namreč našli kar 17 litrskih Ledenih kav, resnično osvežujočega proizvoda Pomurskih mlekarn. Našli boste 27 litrov treh različnih Daninih pijač, Immuno, Detox in Active & Fit, naravnost za poletne dni. Ne samo za potešitev žeje, dvanajst tetrapakov Immuna z okusom pomaranče in breskve bo imelo blagodejni učinek na delovanje vašega imunskega sistema, prav toliko Detoxa z okusom po limoni in meti bo prispevalo k boljši presnovi, Active & Fit, ki ima okus manga, pa bo zmanjšal in blažil vašo utrujenost in izčrpanost.

Ker prigrizki vedno prijajo, pa naj bo zunaj mrzlo ali vroče, vas bo v nagradnem paketu razveselilo deset vrečk Chio čipsa – petih različnih okusov. Podobno kot s čipsom je s čokolado. Zaradi katere bodo na svoj račun prišli tudi tisti najbolj sladkosnedi. To poletje so lahko povsem mirni: z raznovrstno paleto Kraševih dobrot se bodo lahko sladkali od jutra do večera.
Ker najboljše poletne počitnice marsikdo opiše samo z dvema besedama – ležalnik in dobra knjiga, bo v nagradnem paketu še vznemirljiva knjiga. Ob njej se zlepa ne boste dolgočasili, zagotavljajo na založbi Beletrina.

Nagrad bo tudi tokrat kot poletne toče, pa saj to še zdaleč ni vse, tu je še kopica Afroditinih izdelkov, kot so gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel in še in še, ter vse za na plažo, brisača, torba, ležalna podloga, frizbi, loparčki, pahljača itd.

Vse, kar morate storiti, je pravzaprav le to, da izpolnite PRIJAVNICO in jo pošljete.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije