NAPAKA V SISTEMU

Nora ponudba iz Slovenije, Nemci so jo pograbili z obema rokama (FOTO)

Usulo se je komentarjev, v katerih niso prizanašali Sloveniji.
Fotografija: Grand hotel Donat. FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Grand hotel Donat. FOTO: Jure Eržen

Si predstavljate dopust v prestižnem Grand Hotelu Donat Superior v Rogaški Slatini, 4 zvezdice, predsedniški apartma s teraso in 100 kvadratnih metrov, wellnes center ... In da namesto 549 evrov, plačate le 1 evro na noč. Mamljiva ponudba, kajne?

Nato pa se zbudite iz sanj. Vendar pa je ta ponudba tudi dejansko obstajala, z obema rokama so jo prejšnji teden pograbili številni Nemci, potem ko so jim jo ponudil rezervacijski portal Mydealz.de. Šlo je namreč za napako v sistemu portala, vseeno pa so si nekateri že obetali poceni luksuzne počitnice.

Prejeli 600 rezervacij

A ne za dolgo, ko so upravitelji strani napako odpravili, so nesojeni gostje že dobili obvestilo o stornaciji rezervacije. To so potrdili tudi v upravi hotela iz Rogaške Slatine, od koder so tudi sporočili, je bilo sicer narejenih kar 600 rezervacij za en dan. »Podjetje, ki upravlja s portalom, je bilo o napaki obveščeno in je odreagiralo takoj. Rezervacije so bile stornirane, gostje so bili iz strani podjetja, pri katerm je prišlo do napake, obveščeni. Vzrok je bil programska napaka v programu podjetja, ki upravlja s portalom,« nam je sporočila direktorica Mateja Krajnc.

Napaka v sistemu je ponudila nočitev za 1 evro na noč. FOTO: Zajem Zaslona
Napaka v sistemu je ponudila nočitev za 1 evro na noč. FOTO: Zajem Zaslona

Sicer pa so se na spletni strani uporabniki zabavali tudi s številnimi zbadljivimi komentarji glede ponudbe: »Še dobro, da so omenili tudi, da je priložen toaletni papir.«, »Sliši se kot grozljivka, v kateri mlade zvabijo v hotel za 1 evro, jih notri zaklenejo, nato se začnejo igrice.«, »In kaj naj tam počnem? (zmeden)«, »Hotel na riti sveta, iskrene čestitke!«, »Za 4 zvezdice 550 evrov na noč? Mogoče v Tokiu ali New Yorku, ne v Rogaški.«, »Zanimivo, za gratis korona test ob vrnitvi. Končno se bom malo testiral.«, »Toliko neumnih komentarjev za deželo, ki jo prečkaš v nekaj minutah …«, »To me spomni na prizor iz Bratislave v filmu Eurotrip. Ja, Slovenija, Slovaška, saj vem.«, »Za 549 evrov po navadi v Sloveniji dobiš že cel hotel.« ...
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije