SPREJEM

Neusahljivi studenec lovske modrosti

Slavnostni sprejem za dolgoletnega strokovnega tajnika.
Fotografija: Mirko Obran se je zahvalil za pozornost lovskih tovarišev. FOTO: Marjan Toš
Odpri galerijo
Mirko Obran se je zahvalil za pozornost lovskih tovarišev. FOTO: Marjan Toš

Predsednik ptujsko-ormoške območne Zveze lovskih družin Srečko Feliks Krope je pripravil slovesni sprejem za dolgoletnega strokovnega tajnika Mirka Obrana. Udeležili so se ga člani upravnega in nadzornega odbora te območne lovske zveze, kinologi in Mirkovi najožji sodelavci ter dolgoletni prijatelji.

Nastopili so ptujski lovski rogisti, ki bodo prihodnje leto praznovali 30-letnico in s katerimi je Mirko izjemno dobro sodeloval. Njegovo bogato in ustvarjalno lovsko-kinološko pot je predstavil Krope in omenil, da je bil Mirko neusahljiv studenec lovske modrosti ter da je s strokovnim znanjem ter izkušnjami pomagal številnim generacijam mladih lovcev.

Na Lovsko zvezo Ptuj je prišel leta 1971 in že 1973. prevzel naloge strokovnega tajnika, ki jih je opravljal vse do konca minulega leta. Postal je prepoznavna ptujska lovska legenda in nadvse spoštovan član zelene bratovščine. Ob slovesu od aktivnega delovanja se je od njega poslovil tudi častni predsednik ZLD Ptuj-Ormož Emilijan Trafela, s katerim sta sodelovala več kot štiri desetletja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije