DELO

Našli smo službo za 3500 evrov, ne zamudite s prijavo

Tudi med poletjem lahko najdete delo.
Fotografija: Svetovalec z diplomo iz prava lahko na ustavnem sodišču računa na lepo plačo. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Svetovalec z diplomo iz prava lahko na ustavnem sodišču računa na lepo plačo. FOTO: Getty Images/iStockphoto

LJUBLJANA – Čeprav je poletje, pa na trgu zaposlovanja ni počitnic. Delodajalci tudi v teh mesecih iščejo nove delavce. Na zavodu za zaposlovanje je trenutno objavljenih 3073 prostih delovnih mest, na portalih, ki objavljajo prosta delovna mesta, kot so MojeDelo.com, Deloglasnik ter Inzaposlitev.net, pa je prav tako veliko oglasov.

Delo lahko med oglasi na zavodu za zaposlovanje najdejo tisti, ki bi delali za Pošto Slovenija, arhitekti, asfalterji, asistenti, avtomehaniki, avtopralci in avtoserviserji, pa tudi številni bolničarji in čistilci.

Nove moči iščejo med drugim tudi na RTV Slovenija. Čeprav je tam zaposlenih več kot 2100 ljudi, pa v službi za informatiko v svojo ekipo vabijo »zanesljivega in predanega sodelavca«, ki ima končano univerzitetno izobrazbo oz. drugo bolonjsko stopnjo (univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike, elektrotehnike ali druge univerzitetna izobrazba oz. 2. bolonjska stopnja).



V podjetju GEN-I iščejo strokovnjake za 10 različnih profilov s področja informacijske tehnologije in analitike.



Tudi v policiji so razpisali več delovnih mest različnih profilov.



Do 12. septembra pa imate čas, da se prijavite na eno izmed dveh uradniških mest na ustavnem sodišču, kjer iščejo svetovalca in strokovnega sodelavca v službi za analize in mednarodno potovanje. Dva izmed pogojev sta, da morajo biti kandidati univerzitetni diplomirani pravniki ali diplomirani pravniki in magistri prava ter da imajo višjo raven znanja dveh svetovnih jezikov.

Postopno do 3500 evrov

Naloge svetovalca se izvajajo v nazivih svetovalec II (47. plačni razred – 2.675,25 evra, z napredovanjem je mogoče doseči 51. plačni razred – 3.129,66 evra) in svetovalec I (49. plačni razred – 2.893,54 evra, z napredovanjem je mogoče doseči 54. plačni razred – 3.520,44 evra). Pravico do izplačila plače v višini 47. plačnega razreda pridobi kandidat postopno, in sicer ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi bo podlaga za izplačilo osnovne plače 45. plačni razred, od 1. 11. 2019 bo podlaga za izplačilo osnovne plače 46. plačni razred, od 1. 9. 2020 pa bo podlaga za izplačilo osnovne plače 47. plačni razred. 

Naloge strokovnega sodelavca se izvajajo v nazivu svetovalec III (44. plačni razred – 2.473,41 evra, z napredovanjem je mogoče doseči 49. plačni razred – 3.009,28 evra). Pravico do izplačila plače v višini 44. plačnega razreda pridobi kandidat postopno, in sicer ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi bo podlaga za izplačilo osnovne plače 43. plačni razred, od 1. 11. 2019 pa bo podlaga za izplačilo osnovne plače 44. plačni razred.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije