Najprej burja in megla, popoldne ponovno padavine

Ogrelo se bo do 22 stopinj.
Fotografija: Popoldne se lahko pojavijo posamezne plohe. FOTO: Guliver, Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Popoldne se lahko pojavijo posamezne plohe. FOTO: Guliver, Getty Images, Istockphoto

Zaradi burje je na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in Ajdovščino prepoved prometa za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton. Ponekod po Sloveniji pa megla v pasovih zmanjšuje vidljivost.

Po burnem sobotnem vremenskem dogajanju bo nedelja po napovedih vremenoslovcev agencije za okolje (Arso) bolj umirjena. Danes bo po večini sončno, zjutraj bo ponekod po kotlinah kratkotrajna megla. Čez dan bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti, v vzhodni polovici Slovenije bodo posamezne kratkotrajne plohe. V severovzhodni Sloveniji bo pihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 22 stopinj.
 
Preberite tudi:
Tako čudovito mavrico so ujeli naši bralci (FOTO)

V ponedeljek bo sončno, predvsem popoldne občasno zmerno oblačno. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Goriškem in ob morju okoli 10, najvišje dnevne od 17 do 22 stopinj Celzija.

V torek bo na Primorskem delno jasno in po večini suho. Drugod bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. V sredo bo pretežno jasno.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije