NOVICE NAGRAJUJEJO

Najprej bodo šle v promet ledene kocke

Trboveljčanka Janja Lukan se je najbolj razveselila sladkarij. S fantom Gregorjem bosta najprej odprla legendarne pralineje.
Fotografija: Trboveljčanki smo nagrado odpeljali na Teharje. FOTOgrafije: Igor Mali
Odpri galerijo
Trboveljčanki smo nagrado odpeljali na Teharje. FOTOgrafije: Igor Mali

TEHARJE – Mislili smo, da se odpravljamo v Trbovlje, a nas je naša nagradna igra Poletje s Slovenskimi novicami zanesla v naselje Vrhe nad Teharjami. Tam pri partnerju Gregorju Kobilici namreč živi naša tokratna nagrajenka Janja Lukan. Pred očarljivo, z zelenimi griči obdano družinsko hišo z vrtom so nas pričakali trije – poleg nagrajenke in njenega partnerja še nagrajenkina tašča Krista Kobilica. O svoji vlogi pri nakupovanju našega časopisa so se takole pošalili: »Eden kupuje, drugi je naročnik, tretji jih pa bere.«



Resnici na ljubo, Slovenske novice radi berejo vsi trije. Gospa Krista vsebino najraje spremlja kar prek telefona, mlada dva pa rajši prelistata časopis. »Še vedno pravim, časopis je časopis. Jaz sem stara šola, všeč mi je, če držiš papir v rokah,« se nasmehne Gregor.

Veselje za vse

Družino sreča rada obišče, saj ni prvič, da so zadeli v nagradni igri. Do zdaj se je že večkrat nasmehnila mami Kristi, zdaj je, kot kaže, štafeto sreče prevzela snaha, ki je izpolnila in oddala tokratni kupon igre Poletje z novicami.

Gregor, Krista in naša nagrajenka Janja vsi radi berejo Novice.
Gregor, Krista in naša nagrajenka Janja vsi radi berejo Novice.
Nagrado si bodo seveda razdelili, nam je zaupala, da ni stvari, ki jim ne bi prišla prav. A ko smo ju vprašali, kaj menita, da bosta uporabila najprej, sta v en glas odvrnila: »Ledene kocke!« Janja si bo poleg priljubljene Kraševe sladkarije vsekakor privoščila tudi skodelico ledene kave iz Pomurskih mlekarn, ki jih je prav tako prejela v našem nagradnem paketu. Poživljajoče sladke pijače ji to poletje ne bo zmanjkalo kmalu, saj je je zadela kar 17 litrov. Da družina ne bo žejna, hkrati pa bo krepila svoj imunski sistem, se razstrupila in imela polno energije, bodo poskrbele z vitamini obogatene vode Dana Vitamin. Janja, ki je pred nekaj dnevi praznovala 25. rojstni dan, bo lahko še enkrat priredila rojstnodnevno zabavo, saj je v našem paketu prejela bogato zalogo slanih prigrizkov Chio Chips in sladkih Kraševih dobrot. S taščo si bosta lahko razdelili razkošen paket lepotnih izdelkov za razvajanje in nego Kozmetike Afrodita: poleg mleka za sončenje in po sončenju Sun Care, ki bodo v teh sončnih dneh prišli še kako prav, so v paketu tudi piling, maslo in tonik Pure Coconut s slastnim poletnim vonjem po kokosu. Da bo poletje minilo brez težav, bosta poskrbela SOS Tropical spray in SOS Calming gel; prvi odganja komarje in druge insekte, drugi pa blagodejno pohladi, pomiri in regenerira razdraženo kožo obraza in telesa ob pikih insektov, sončnih opeklinah ter opeklinah meduz.

Ledene kocke in ledena kava so odlična poletna kombinacija!
Ledene kocke in ledena kava so odlična poletna kombinacija!
Mladi par se na morje letos ne bo več odpravil, a kot pravita, bodo brisača, torba za na plažo, ležalka, potovalni set za telefone, loparčki, frizbi in pahljača, ki jih je naša časopisna hiša primaknila k nagradi, vseeno prišli prav. »Če ne letos, pa zagotovo naslednje leto,« je zagotovil Gregor in dodal, da oba obožujeta morje. Kuhinjske krpe bodo prav tako našle svoje mesto v hiši pa tudi Beletrinina knjižna uspešnica Čefurji raus ​​Gorana Vojnovića

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije