NOVICE NAGRAJUJEJO

Nagrada za vnučka, sestre in sosedo

Podelili smo še en bogat paket v igri Poletje s Slovenskimi novicami. Srečna nagrajenka je upokojena vzgojiteljica Jožica Kovačič z Rakitne.
Fotografija: Nekaj reči iz nagradnega paketa bo predana babica podarila vnučku Nilu. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Nekaj reči iz nagradnega paketa bo predana babica podarila vnučku Nilu. FOTO: Marko Feist

LJUBLJANA – Tokrat smo se iz Ljubljane podali v kraje, ki slovijo po lepi naravi in tudi po čistem, nekateri pravijo celo zdravilnem zraku. Na Rakitni pri Preserju smo se srečali z domačinko Jožico Kovačič. Nagrajenka nagradne igre Poletje s Slovenskimi novicami se je v rojstni kraj vrnila pred sedmimi leti, z možem pa sta si na kraju, kjer je nekoč stala stara družinska hiša, zgradila svoj mali raj. V teh dneh v njem gostita vnučka Nila, ki tukaj preživlja še zadnje brezskrbne otroške dni – jeseni bo namreč začel hoditi v šolo. In le kje bi lahko bilo lepše kot pri babici, ki je upokojena vzgojiteljica?

Gospa Jožica je že leta naročnica Slovenskih novic in, kot pravi, prebere skoraj vse. Najraje rešuje naše križanke, kadar je priložnost, pa sodeluje tudi v nagradnih igrah. »Tu in tam pošljem kak kupon,« pravi. Težko bi rekli, da se je sreča izogiba, saj je že nekajkrat prejela manjše darilo. »Zadela sem gnojilo za rože in prehransko dopolnilo – takšne male stvari, a saj se človek vedno razveseli, če te izžrebajo, mar ne? Tako velike nagrade pa res še nisem zadela,« nam je ob prihodu zaupala, zakaj je ob našem klicu za hip celo pomislila, da gre za potegavščino.

Bodoči šolar se je že med fotografiranjem zagrel za loparje. FOTO: Marko Feist
Bodoči šolar se je že med fotografiranjem zagrel za loparje. FOTO: Marko Feist
Navdušena bralka je med zlaganjem nagrad iz prtljažnika avtomobila takoj opazila Beletrinino knjigo. »Joj! Prav tole knjigo sem si pravkar izposodila v mestni knjižnici, prav zdaj sem na polovici,« je vzkliknila ob pogledu na roman Gorana Vojnovića Čefurji raus. Ledene kave iz Pomurskih mlekarn, z vitamini obogatene osvežilne pijače dana, Kraševe sladke dobrote, slane dobrote chio, komplet Kozmetike Afrodita pa brisača, plažna torba, potovalni set za telefone, ležalka, frizbi, loparčki, pahljača in kuhinjske krpe, ki jih podarja naša časopisna hiša – vse to bo, nam je povedala nagrajenka, prišlo še kako prav. »Nagrado bom razdelila, najprej najbližjim. Čez nekaj dni imamo dve okrogli obletnici, praznujeta sin in snaha, tako da bomo nekaj reči gotovo porabili takrat. Zagotovo bomo kaj porabili, ko bodo prišle na obisk moje štiri sestre, pa tudi soseda, poleg mene živi moja najboljša prijateljica, bo prišla na svoj račun. Z možem sva oba upokojena in hodiva na dopust septembra, tako da bova lahko še letos uporabila tudi stvari za na plažo,« je sklenila nagrajenka.

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni
Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019

V pestrem naboru poletnih nagrad se bo našlo nekaj za vse Jožičine najdražje. FOTO: Marko Feist
V pestrem naboru poletnih nagrad se bo našlo nekaj za vse Jožičine najdražje. FOTO: Marko Feist

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije