Predstavitvena informacija

Kruh z manj soli

Objavljeno 15. oktober 2018 11.15 | Posodobljeno 18. oktober 2018 11.18 | Piše: P. I.
SPAR ostaja edini slovenski trgovec z lastno pekarno. Pekovski mojstri Pekarne SPAR so polno zaposleni z izdelovanjem okusnih hrustljavih dobrot, vedno pa se trudijo, da vam lahko vsak dan ponudijo kaj novega.
FOTO: Getty Images/istockphoto

Svežina na prvem mestu

Vsakodnevna sveža in kakovostna ponudba Pekarne SPAR obsega že več kot 120 hrustljavih dobrot za vse okuse in priložnosti. Njihovi predani peki vsak dan spečejo kar:
  Vse te izdelke vam sveže ponujajo v svojih trgovinah. Nekaj jih v svojih trgovinah tudi dopečejo, zato vas vedno čakajo svež kruh, hrustljavo pekovsko pecivo in omamne slaščice.
image
Vse te izdelke vam sveže ponujajo v svojih trgovinah. FOTO: SPAR Slovenija

Zakaj so izdelki Pekarne SPAR tako okusni?


Izbran okus izdelkov Pekarne SPAR ni prepuščen naključju! SPAR ostaja edini slovenski trgovec z lastno pekarno, ki za vas vsak dan pripravlja sveže in hrustljave kvašene dobrote, narejene iz sestavin vrhunske kakovosti in po tradicionalnih postopkih priprave. Poleg kruha in pekovskega peciva pa vas njihovi slaščičarji in slaščičarke vsakodnevno razvajajo tudi z okusnimi, ročno izdelanimi slaščicami.


Nagrajeni za kakovost in inovativnost


image
Deset zlatih priznanj za kakovost Gospodarske zbornice Slovenije potrjuje, da so izdelki Pekarne SPAR zares odlični! FOTO: SPAR Slovenija

Deset zlatih priznanj za kakovost Gospodarske zbornice Slovenije potrjuje, da so izdelki Pekarne SPAR zares odlični! In ne le to – peki se trudijo, da še dodatno razvijajo nove okuse in ideje, za kar so si prislužili že tri priznanja za inovativno živilo leta, ki jih podeljuje Inštitut za nutricionistiko Slovenije. Ste že poskusili nagrajeni Ječmenov hlebček ali pekovsko pecivo Kalčko?
 

Nova zaveza: manj soli


V Sparu so sprejeli novo pomembno zavezo pri ohranjanju javnega zdravja. Sklenili so, da bodo v okviru svoje Pekarne SPAR in skupaj s proizvajalci izdelkov Sparovih blagovnih znamk izbranim izdelkom spremenili vsebnost soli. Na ta način nameravajo do konca leta 2020 skupno prihraniti kar 25 ton soli!
 
Kar nekaj priljubljenih izdelkov Pekarne SPAR se že ponaša s spremenjeno vsebnostjo soli, prej omenjeni inovaciji pa vsebujeta manj soli že od samega začetka: Ječmenov hlebček vsebuje 40 %, pecivo Kalčko pa 50 % manj soli*.
 
Vabljeni k uživanju odličnih dobrot!

image
Manj od običajnega kruha/pekovskega peciva Pekarne SPAR. FOTO: SPAR Slovenija
Deli s prijatelji