OBREGNIL SE JE

Ko Šarec udari po mizi: Vsak naj pometa pred svojim pragom«

Predsednik LMŠ je na današnjem srečanju članov stranke poudaril, da imajo še več volje za delo kot ob ustanovitvi. 
Fotografija: Marjan Šarec, predsednik vlade. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Marjan Šarec, predsednik vlade. FOTO: Uroš Hočevar

VOLČJI POTOK – Predsednik LMŠ Marjan Šarec je na današnjem srečanju članov stranke poudaril, da imajo še več volje za delo kot ob ustanovitvi. Med izzivi, ki so pred vlado, je izpostavil predvsem sprejetje proračuna. Obregnil se je tudi ob izjave predsednikov drugih strank go LMŠ, saj bi, kot je dejal, bili uspešnejši, če bi pometali pred svojim pragom.

Spomnil je, da so jim ob začetku vladnega mandata napovedovali hiter propad, po skoraj enem letu pa so še vedno tukaj s še več volje in energije za delo. »Bolj kot nam mečejo polena pod noge, višje jih preskakujemo,« je pred zbranimi poudaril Šarec.

Kritičen je bil tudi do nekaterih kritičnih izjav predsednikov drugih strank na njihov račun. Te po oceni Šarca kažejo, da se več ukvarjajo z LMŠ kot sami s sabo. »Vsak naj pometa pred svojim pragom, pa bomo vsi bolj uspešni,« je dodal ob tem.


V izjavi za medije pa se je Šarec obregnil tudi ob govorice o predčasnih volitvah. Kot je dejal, se do teh ne pride tako hitro. Poleg tega pa o predčasnih volitvah ne razmišlja, ker za to nima časa, je izpostavil.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije