Predstavitvena informacija

Kako spletno naročiti živila in jih prevzeti na poti na počitnice

Ob odhodu na dopust enostavno poklikaš vse, kar potrebuješ, in prevzameš že 2 uri od oddaje naročila na poti na svojo končno destinacijo.
Fotografija: Nakup iz spletnega supermarketa prevzamete kar na poti na dopust. FOTO: Tuš Slovenija
Odpri galerijo
Nakup iz spletnega supermarketa prevzamete kar na poti na dopust. FOTO: Tuš Slovenija

Zveni dokaj preprosto in tako tudi je. Spletni supermarket hitrinakup.com s prevzemnimi mesti po vsej Sloveniji med potjo na počitnice omogoča hitro in priročno nakupovanje. Na poti samo zapeljete do enega izmed prevzemnih mest pred trgovinami Tuš, prijazni prodajalci bodo vaš nakup zložili v prtljažnik vozila in počitnice se bodo lahko začele. 

Vse za dopust za vsakogar
Sodobni spletni supermarket hitrinakup.com je vedno in povsod preprosto dosegljiv prek telefona, tablice ali računalnika. V nekaj korakih se preprosto sprehodite od vstopa prek nakupa izdelkov do oddaje naročila. Na virtualnih policah boste našli vse, kar potrebujete za popoln dopust, kjer ne sme manjkati osvežilna pijača, vse za piknik in za brezskrbne trenutke na soncu. 

Ob najbolj priljubljenih turističnih poteh
Spletni supermarket hitrinakup.com je s prevzemnimi mesti na voljo ob poti do najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ustavite se za kratek čas in prevzemite svoje nakupe na prevzemnih mestih pred trgovinami Tuš v Kopru, Kozini, Sežani, Ilirski Bistrici ali Kočevju. 

Če vas pot pelje na Gorenjsko, lahko nakupe prevzamete v Kranju, Mengšu ali Lescah, na poti proti Prekmurju se ustavite v Murski Soboti, Ljutomeru, na Ptuju. Prav tako vas bo pot mogoče vodila mimo Ljubljane, Maribora, Novega mesta, Celja ali katere od drugih 22 prevzemnih lokacij, kjer lahko nakup enostavno prevzamete v svoj prtljažnik.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije