Predstavitvena informacija

Blogerka Mojca predstavila trik, s katerim garantirano zbrišete grde žile na nogah!  

Objavljeno 25. marec 2019 02.52 | Posodobljeno 25. marec 2019 14.55 | Piše: Promo

Začelo se je počasi. Sem in tja kakšna počena žilica na nogi. Potem sem nekega dne pogledala svoje noge in se prav zgrozila: na stegnih, pod kolenom in na gležnjih sem zagledala mrežo rdečih, pajčevini podobnih »umetnin«. Zagrabila me je panika. Od takrat je šlo samo še na slabše. A končno mi je uspelo najti rešitev, ki jo danes predstavljam tudi tebi.

FOTO: Veinvanish
Živijo!

Dovoli, da se ti najprej predstavim. Sem Mojca in stara sem 38 let. Pišem zato, ker sem pomagala sebi in vem, da lahko pomagam tudi tebi. Te zanima moja zgodba?

Po poklicu sem trgovka in veliko svojega delovnega časa preživim na nogah. Morda je ravno to pripomoglo k temu, da so moje noge napadle grde, razširjene vene, ki jim strokovno pravimo krčne žile.

image
FOTO: Veinvanish

Moje noge so bile videti kot noge starke!


V uvodu sem že omenila, da se je zadeva s časom samo še slabšala. Ko je prišlo poletje, so žile na nogah zaradi vročine dobesedno »ponorele«. Obupano sem opazovala izstopajoče, modrikaste, zvijugane in zasukane krčne žile, ki so se potuhnjeno širile po celotnih nogah. Bila sem brez moči.

Si lahko zamisliš, kako sem se počutila, ko sem poleti na plaži sedela v dolgih lanenih hlačah, saj se v kopalkah sploh nisem upala pokazati? Saj bi se plaži na daleč izognila, a zaradi majhnega otroka si takrat tega nisem mogla privoščiti. Si lahko zamisliš, kako malo sem imela od dopusta?

A to še ni bilo najhuje, kar me je doletelo. Estetski težavi se je pridružila še bolečina, ki je bila posebej izrazita pri hoji. Od nekdaj sem rada hodila na dolge sprehode, a preprečen mi je bil tudi ta užitek. Sprehodom sem se morala hočeš nočeš odpovedati, saj moje noge dolgotrajne hoje sploh niso več prenesle. Grozno so zatekale in po več kot 15-minutni hoji so me začele tudi hudo boleti.

Bila sem obupana. V čudovito naravo sem se lahko odpeljala le še z avtomobilom. Zato sem raje ostajala doma.


Počutila sem se kot ujetnica lastnega telesa. Bolečina je bila najhujša ponoči, včasih zaradi nje niti zaspati nisem mogla. Zjutraj sem se zbujala utrujena in neprespana. In to obupno otekanje nog! Brez pretiravanja lahko rečem, da so mi včasih noge zatekle tako, da gležnjev sploh nisem več imela. Spoznala sem, da je zadnji čas, da ukrepam!

image
FOTO: Veinvanish

Kot nora sem začela prebirati številne nasvete, ki naj bi pomagali pri pojavu krčnih žil in vsem, kar je povezano z njimi. Izogibala sem se dolgotrajnemu sedenju in stanju, proč sem vrgla vsa oblačila, ki so me vezala okrog pasu, dimelj in nog. Poskusila sem številne kreme, tako naravne pripravke iz zeliščnih trgovin kot tudi kreme iz lekarn, a nič mi ni pomagalo. Krčne žile so ostale in se mi prav rogale v obraz.

Nog si nisem upala pokazati nikomur in moja samozavest je bila na dnu


Poslovila sem se od kril in nosila samo še dolge hlače. Nisem več vedela, kako naj si še pomagam, laserske terapije in drugih medicinskih postopkov si nisem mogla privoščiti, pa tudi bala sem se jih.

Postala sem pravi strokovnjak za krčne žile. Nekega dne sem spet brskala po spletu in iskala nove informacije. Popolnoma naključno sem naletela tudi na prispevek Tamare Č., ki je govoril o krčnih žilah. V zapisu je podrobno predstavila postopek, pri katerem si pomagamo s posebnim mazilom.

image
FOTO: Veinvanish

Seveda sem po tem, ko sem brez najmanjšega uspeha preizkusila že ogromno takšnih in drugačnih krem, sprva samo zamahnila z roko. A vseeno sem zaradi radovednosti brala naprej. Odločila sem se, da vse skupaj prespim. In po še eni neprespani noči sem se zbudila odločena, da mazilo naročim in ga preizkusim.

Tako ali tako nisem mogla ničesar izgubiti, saj sem prebrala, da lahko mazilo vrnem, če z njim ne bom zadovoljna. Na tej spletni strani sem naročila kreme Vein Vanish v akciji 2 + 1 GRATIS, saj sem tako ob naročilu dveh dobila kar tri kreme in hkrati prejela tudi brezplačno poštnino.

Bila sem zelo skeptična, a že prve spremembe so me navdale z velikim upanjem


Že po kakšnem tednu sem začela opažati manjše spremembe. Drobne popokane krvne žilice so začele bledeti, koža pa je postajala enakomerno obarvana. Največjo spremembo pa sem opazila po nekaj tednih uporabe. Žile na stegnih in mečih so bile vsak dan bolj blede in vedno manj so izstopale. Noge so spet postajale privlačne in gladke.

Ne zgolj estetika, temveč tudi počutje


Roko na srce je pri žilah in kapilarah na nogah prva težava estetska, predvsem pri ženskah. Jaz lahko priznam – žile so me postarale, sramovala sem se jih in niso mi bile nikakor všeč. A dokler sem z njimi lahko dokaj normalno živela, nisem resneje razmišljala o tem, kako jih odpraviti. In to se mi je kasneje vrnilo, saj je bila estetika najmanjšia težava – moje noge so postajale vedno bolj boleče in utrujene.

image
FOTO: Veinvanish

In tu je največji plus tega tretmaja – žil ne odpravi zgolj vizualno, ampak vrne nogam nekdanjo moč in odpravi neznosno bolečino! Danes brez težave spet ves dan stojim na nogah, tečem po Tivoliju in sprehajam svojega psa brez kakršnihkoli omejitev.

Od zdaj naprej bom postala največja zagovornica in promotorka tega tretmaja. O učinkovitem delovanju sem se namreč prepričala na lastni koži in temu ne more nihče oporekati. Seveda sem tako odlične rezultate dosegla zato, ker sem navodila o uporabi zares dosledno upoštevala in se redno mazala. Zjutraj in zvečer!

Zdaj spet uživam z lepimi nogami, pri tem pa se še odlično počutim. In to želim tudi tebi!


Preberi si več o tretmaju (klik). Preizkusi ga tudi ti, izgubiti nimaš kaj, v vsakem primeru ti bodo noge hvaležne!

image
FOTO: Veinvanish

Želim ti veliko uspeha pri odpravljanju trdovratne nadloge,
Mojca

P. S.: Številni so že preizkusili ta izjemni tretma, ki le redkim posameznikom ni ustrezal. Postani zadovoljna uporabnica tudi ti!

P. P. S.: Klikni tukaj in si poglej, kako tretma pravzaprav učinkuje in kakšne so izkušnje preostalih uporabnikov.
 
Deli s prijatelji