Predstavitvena informacija

Šokantno: izgubila je 49 kg v dveh mesecih

Objavljeno 24. julij 2018 08.30 | Posodobljeno 24. julij 2018 08.31 | Piše: P. I.
V tem članku bomo razkrili zgodbo Branke, mame treh otrok in naše bralke, ki je izgubila 49 kilogramov. Njena skrivnost je veliko bolj preprosta, kot si lahko mislite.
FOTO: Mumio
Prejeli smo številna e-sporočila o Branki in vprašanja, ki ji jih namenjate. Poklicali smo jo in jo povprašali po njeni zgodbi. Zanimalo nas je, koliko je resnice v govoricah, da ji je uspelo izgubiti 49 kilogramov v samo dveh mesecih.
 
Svojo izkušnjo nam je opisala kar Branka sama. Trudili smo se izogniti vsem večjim popravkom, da lahko njena zgodba ohrani svojega duha.

image
FOTO: Mumio


Predstavljamo Branko


Če me spoznate danes, ne boste verjeli, da sem le tri mesece nazaj tehtala kar 49 kilogramov več in že leta nisem oblekla kopalk.
In če bi spoznali mojo »debelo različico«, ne bi nikoli uganili, da nisem samo preobilna mati treh otrok, ampak tudi uveljavljena osebna trenerka, ki je pred leti že izgubila 37 kilogramov … in jih pridobila nazaj.

Tukaj se začne moja zgodba z Mumio – črno smolo iz gora v Sibiriji

Pred petimi leti sem bila mamica, ki je skrbela za otroke in ni delala.
 
Imela sem moža, dva otroka, hišo v okolici Ljubljane z velikim vrtom in ogromnega psa. Bila sem mlada mamica v zgodnjih dvajsetih, ki se je trudila uskladiti vse obveznosti in ugoditi vsem. Pozabila pa sem nase. Moja družina je bila moja prioriteta, kar je bilo super, kljub temu pa sem med tem izgubila sebe. Kljub številnim neuspelim poskusom, da bi izgubila težo in se »spravila v red«, so se številke na tehtnici samo povečevale.
 
Bila sem debela, depresivna in zafrustrirana. Začela sem brskati po internetu ter iskati različne diete in treninge in naletela sem na spletno stran MumioXT. Mumio je črna smola iz gora Sibirije, ki ima čudežne učinke pri oblikovanju telesa. V Aziji jo že stoletja uporabljajo za povečanje energije in zmanjšanje maščobe. Zdelo se mi je naravnost neverjetno!
 
Stran je vsebovala številne zgodbe uporabnikov, ki so se tako kot jaz številna leta bojevali z odvečnimi kilogrami. Po petih minutah branja sem bila prepričana! Prebrala sem celo stran in naročila svoj paketek. Malo več kot dva meseca sem uporabljala Mumio. Nisem izgubila le 37 kilogramov, ki sem jih pridobila po prvih dveh otrocih, ampak sem popolnoma preoblikovala svojo postavo!

image
FOTO: Mumio

Verjetno mi ni treba povedati, da se je moje življenje popolnoma spremenilo. Po izgubi kilogramov sem se odločila, da sledim svojim sanjam in postanem osebna svetovalka. Želela sem pomagati tudi drugim, da odkrijejo svojo sanjsko postavo in si popolnoma obnovijo samozavest – tako kot jaz.
 
Kmalu po pridobitvi certifikata osebne svetovalke je v moje življenje prišla grozna ločitev z možem in moje življenje se je zelo spremenilo.

Ponoven začetek? Zanosila sem z otrokom številka 3.

Kratek povzetek zgodbe: Čeprav sem že poznala skrivnost izgube teže, uspešno obdržala novo postavo in postala »zgodba o uspehu«, sem postala OGROMNA! Bila sem ena tistih mamic, ki se med nosečnostjo zredijo, kot da bi nosile trojčke. Če bi moj otrok tehtal toliko kilogramov, kot sem jih pridobila med nosečnostjo, bi rodila osnovnošolca!
 
Takoj ko sem izvedela, da sem noseča, sem se začela izgovarjati, da jem za dva. Jedla sem vse, kar mi je prijalo, in kilogrami so se kar nabirali zaradi sladoleda, hitre prehrane in pic. Popolnoma sem pozabila na zdravo prehrano in postavo, ki sem si jo tako dolgo želela.
 
Verjetno ste že uganili, da sem v devetih mescih skoraj »eksplodirala«. Ko sem končno rodila svojega 4,3 kilograme težkega fantka, sem stopila na tehtnico in ugotovila, da sem se zredila za kar 49 kilogramov.

Moj otrok se je končno rodil, jaz pa sem se spraševala: kaj zdaj, debeluška?

​Moja izguba teže, 2. del

Ko sem se soočila z dejstvom, da vsa teža, ki sem jo pridobila, ni bila posledica nosečnosti, ampak ČISTO PRAVA MAŠČOBA, sem se odločila, da se obrnem nazaj na Mumio, ki mi je pred leti že pomagala pri težavah.

Odločila sem se, da bom tokrat tudi sama trdo delala za izgubo teže, in si kupila športne copate in športno opremo. Kritično sem se pogledala v ogledalo in si postavila cilj.
 
Veliko med nami jih je nezadovoljnih s stanjem svojega telesa. Motivirajo nas zgodbe, kot je moja, ampak to ni dovolj. Potrebujemo nekaj trajnega. Nekaj, kar nas bo motiviralo vsak dan.
 
Preden sem začela izgubljati kilograme, sem se odločila, da se bom vsak teden fotografirala in tako sledila svojemu napredku. Začela sem uporabljati to čudežno smolo in se lotila vsakodnevnih kratkih pohodov na bližnji hrib. Tokrat se ne bom zanašala samo na to, da bo Mumio topila mojo maščobo, čeprav sem prvič izgubila kar 32 kilogramov v dveh mesecih!
 
Naročila sem svojo MumioXT in že naslednji dan je bila v mojem nabiralniku. Čas za akcijo!
 
Moji neverjetni rezultati. Mumio me ponovno reši!

1.teden – polna zagona

Začela sem polna zagona. Ker Mumio ročno nabirajo v gorah Sibirije, so zaloge omejene in naročila sem si 3 paketke za 3 mesece. Odločila sem se, da si čas za kratek sprehod vzamem vsak večer, in teden začela polna zagona.
 
Moja pot k popolni postavi se je začela!


4.teden – izgubila sem že 27 kilogramov!

Čeprav sem po manj kot treh tednih obupala nad vsakodnevno aktivnostjo, sem izgubila že 27 kilogramov! Res sem upala, da mi bo vsakodnevni pohod na hrib uspel, ampak z novorojenčkom in dvema otrokoma to praktično ni bilo mogoče. Hvala bogu, da mi je Mumio pomagala tako kot prvič. Maščoba se topi, kilogrami izginjajo in moja samozavest se vrača!
 
9.teden – dosegla sem svojo sanjsko postavo!

Tu je šele 9. teden, jaz pa sem že dosegla cilj, ki sem si ga zastavila pred začetkom svoje »transformacije«! Izgubila sem 49 kilogramov in počutim se odlično. Imam več energije in z veseljem tekam za starejšima dvema.

Prvič sem bila na plaži in z veseljem pokazala svojo novo postavo in spet sem zadovoljna s svojim življenjem. Hvala, MumioXT!

image
FOTO: Mumio

V treh mesecih sem izgubila 49 kilogramov in malo manj kot eno leto po porodu mi je uspelo obdržati svojo novo postavo!

Zaključek

Minilo je eno leto od mojega poroda in skoraj devet mesecev od čudežne izgube kilogramov. Moja postava je še vedno taka kot takrat, ko sem nehala hujšati. Pridobila nisem niti kilograma!
 
Čeprav sem nad preoblikovanjem svojega telesa navdušena, pa sem najbolj vesela, da sem lahko svojo zgodbo delila z vami.
image
FOTO: Mumio

MumioXT mi je že dvakrat pomagala pri neverjetnih rezultatih. Ta čudežna črna smola je skrivnost, ki mi je spet povrnila aktivno življenje in popolno samozavest. Dopust se bliža in komaj čakam, da spet stopim na plažo v novih kopalkah in pokažem svojo postavo.
 
Vsem bralcem, ki si želijo izgubiti odvečne kilograme, toplo priporočam, da preizkusijo MumioXT. Ker Mumio pridobivajo ročno, so količine zelo omejene, ampak uvoznik zagotavlja, da ga imajo na zalogi dovolj vsaj še za 2 tedna. Priporočajo pa, da si naročite zaloge vsaj za 2 meseca.
 
POSEBNA PONUDBA: Bralci Slovenskih novic lahko MumioXT naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni)!
Naročite ga lahko na: klikni in naroči svoj MumioXT!

Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom, da si svoj MumioXT zagotovite še pred poletjem!

Naročite ga lahko na: klikni in naroči svoj MumioXT!


Naročnik oglasa je: Dives Group LTD.
Deli s prijatelji