NAVAL

Hrvate bodo na nakupovanje v Ljubljano vozili z avtobusi

Ob odprtju je pričakovati veliko gnečo.
Fotografija: Svoja vrata odpira trgovina z veliko ponudbo oblačil po ugodni ceni. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Svoja vrata odpira trgovina z veliko ponudbo oblačil po ugodni ceni. FOTO: Reuters

LJUBLJANA – Le še nekaj dni nas loči od odprtja trgovine Primark v ljubljanskem BTC. Zanimanje za odprtje je med Slovenci precejšnje, sega pa tudi v sosednje države.

Hrvaški mediji poročajo, da je eden izmed hrvaških avtobusnih prevoznikov že napovedal posebno avtobusno linijo iz Dugega Sela in Zagreba proti Ljubljani. Cena prevoza bo 100 kun (približno 13,5 evra), kupce iz Hrvaške pa bodo v Ljubljano na kupovanje začeli voziti od 22. junija. 'Šopingiranje' v Primarku, kjer ponujajo trendovska oblačila za vso družino in dodatke za dom, bo tako za Hrvate precej bližje, saj je bila doslej najbližja Primarkova trgovina v avstrijskem Gradcu. V City Parku sicer poleg slovenskih in hrvaških upajo tudi na italijanske kupce.

Primark bo v City Parku svoja vrata odprl v četrtek, 13. junija ob 10. uri. Glede na dosedanje izkušnje je ob odprtju pričakovati veliko gnečo.

Slovenija bo tako 12. država, kjer bo trgovina s sedežem na Irskem, odprla svoja vrata. Trgovina se bo raztezala na 4250 kvadratnih metrih v dveh nadstropjih, poleg nakupovanja pa prinaša tudi več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije