Predstavitvena informacija

HoT je vedno fer operater

HoT drži obljubo, da ne bo dražil tarif in da uporabnikov ne bo obremenjeval s skritimi stroški. Do 31. decembra 2018 pa ponuja gratis prenos številke oziroma povrne tudi stroške prenosa številke.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Ali veste, koliko lahko prihranite s pametno izbiro mobilnega operaterja?

Kdaj ste nazadnje naredili izračun, koliko bi lahko prihranili z menjavo paketa mobilne telefonije? Danes lahko že za manj kot deset evrov na mesec dobite neomejene količine minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji in velike količine prenosa podatkov. Preden se odločite za menjavo mobilnega operaterja ali paketa pri obstoječem operaterju, preverite pogoje, pod katerimi lahko izkoristite najboljše cene.
 
Vzemite MOBILNO TELEFONIJO v svoje roke! FOTO: HOFER 
Vzemite MOBILNO TELEFONIJO v svoje roke! FOTO: HOFER 

Skriti stroški lahko močno podražijo paket

Pri HoT-u ste lahko prepričani, da vas ne bodo presenetili skriti stroški, npr. zaračunavanje priključnine, menjava paketa, prekinitev naročniškega razmerja in druge spremembe, s katerimi si boste morda želeli oblikovati storitve po meri. Ko se odločate za zamenjavo operaterja, preverite tudi to, kakšne dodatne stroške bi lahko imeli s prekinitvijo vezave, če se vaš operater odloči podražiti storitve v paketu. Z vezavo ob nakupu telefona ste namreč praktično prisiljeni v plačevanje dražje naročnine, če operater podraži paket.
Vedno FER OPERATER. FOTO: HOFER FOTO:
Vedno FER OPERATER. FOTO: HOFER FOTO:

HoT vedno z nizkimi cenami

HoT – HOFER telekom – je najmlajši mobilni operater na slovenskem trgu in s svojo fer ponudbo je prepričal tako napredne uporabnike kot tudi tiste, ki želijo najboljše cene. HoT se je zavezal, da nikdar ne bo višal cen tarif in pogojeval najboljše cene z vezavo. Storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, uporabniki pa lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Na portalu ali aplikaciji Moj HoT imajo obenem v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije